USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

У Ковелі відремонтували дитячий будинок

23 Січня 2013 14:48
У державних квартирах, де проживають діти із неблагополучних сімей, проводять ремонтні роботи.

Про це інформують у прес-службі Ковельської міської ради.

Зокрема, працівники комунальних підприємств відремонтували дах дитячого будинку сімейного типу «М’якот» у Ковелі. На ці роботи виділили 34 тисячі гривень із міського та обласного бюджетів. Також придбали соціальне житло для двох дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебували на черзі у відділі обліку, розподілу та приватизації житла.

Крім того, впродовж чотирьох років у Ковелі працює Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Заклад розрахований на 30 місць. У центрі діє відділення невідкладної соціальної допомоги.
Щорічно статусних дітей та дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, відповідно до міської програми служби у справах дітей забезпечують наборами канцелярського приладдя, солодкими подарунками до свят тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus