USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Ковелі привітали соцпрацівників. ФОТО

3 Листопада 2012 17:00
У Ковелі вітали соціальних працівників з професійним святом.

Урочистості з нагоди святкування Дня соціального працівника відбулися в Палаці учнівської молоді у Ковелі.

Про це повідомляє Проковель.

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають соціальні працівники. У Ковелі з цієї нагоди відбулись урочистості в Палаці учнівської молоді.



Привітати фахівців прийшов міський голова Олег Кіндер. Градоначальник запевнив, що День соціального працівника - це свято тих, хто безпосередньо допомагає вирішувати людські проблеми.



Мер відзначив роботу деяких з них, зокрема, начальника управління праці та соціального захисту населення Софії Сагаль, директора територіального центру соціального обслуговування Клавдії Савчук, керівника міськрайонного управління Пенсійного фонду України Інни Самолюк, директора міськрайонного центру зайнятості населення Олени Комісарук-Марчак, завідуючої стаціонарним відділенням центру реабілітації дітей-інвалідів Ніни Хільчук та директора цього закладу Марії Кисляк, а також керівників фондів соціального страхування Віталія Рижка та Ніни Багнової.



«Саме через Ваші серця, шановні працівники соціальної сфери, проходять нелегкі долі ветеранів та інвалідів, пенсіонерів, безробітних, дітей-інвалідів, багатодітних та малозабезпечених сімей. Ви сприймаєте проблеми і біди людей, як свої власні, приходите на допомогу тим, хто її потребує, віддаючи їм свою енергію, душевні сили, увагу і турботу», - звернувся до працівників Олег Кіндер.

Про важливість соціальної служби говорила у своєму виступі і секретар ради ветеранів війни і праці Марія Батраченко. За словами жінки, багато пенсіонерів є одинокими, самотніми, їм особливо необхідна підтримка та увага. «Вони уже й не уявляють як можна обійтись без допомоги соцпрацівників», - зауважила громадська діячка.

Від імені усіх ветеранів секретар ради подякувала людям благородної професії за ті добрі справи, якими наповнене їх життя, за тепло душі і милосердя.



Ведуча заходу Наталія Гончар під час концерту згадала усі колективи міста, які працюють в соціальній сфері, зазначивши важливу роль для громади. Свою творчість присутнім в залі подарували мистецькі колективи міста та окремі виконавці.



Фото надала прес-служба Ковельської міської ради
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Парубок Показати IP 3 Листопада 2012 17:27
А фото кращої якості не знайшлося ??? Жах (((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus