USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Ковелі гріють безхатченків. ВІДЕО

28 Січня 2012 11:42
Пункт обігріву для безхатченків та подорожніх 27 лютого облаштували неподалік від залізничного та автобусного вокзалів Ковеля.
Про це повідомляє Телевізійний центр «Ковель».
За декілька метрів від намету рятувальники розгорнули котел польової кухні, розрахований для приготування 120 порцій каші. Для їжі та чаю використовують одноразовий посуд. Цілодобово в наметі чергуватимуть рятувальники та кухар. Вони й виконуватимуть місію волонтерів, доки не спадуть сильні морози.
«Я одинокий, мамку похоронив. Є племінник, є сестра. Тоже нездорова, больная. Я кручу віники, продаю. Люди помогли мені, дали поїсти. Дякую вам», ‒ розповів відвідувач теплопункту Григорій.
Із настанням сутінків наметовий табір на Привокзальній площі освітлюватиметься, аби безхатченки та подорожні знайшли дорогу до польової кухні навіть вночі.
Ідею акції схвалюють не лише відвідувачі теплопункту, а й перехожі: «Я думаю, це гуманно. Якщо зараз є такі, що зараз десь…десь приїжджі, десь є хтось такі, що малоімущі, їм надати таку поміч... Я з цим згідний».
Вже за перші години роботи намет відвідали більше двадцяти громадян. Рятувальники не сумніваються, що дорогу до теплопункту знайдуть всі, хто шукає порятунку від голоду та холоду.
Нагадаємо, 27 січня пункт обігріву для безхатченків відкрився також поблизу залізничного вокзалу у Луцьку. На відвідувачів там чекає теплий намет, гарячі каша та чай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus