USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

У Колісника готуються садити дерева. ФОТО

20 Березня 2013 18:13
Лісокультурна кампанія розпочнеться в лісах Волині вже невдовзі. Садити планують лише якісні культури.

Нарада за участю відповідальних працівників управління, керівного складу лісових господарств області та профспілкового активу відбулася у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства 20 березня, - повідомляє прес-служба відомства.

Відкриваючи нараду, начальник управління Богдан Колісник зауважив, що питання, які розглядатимуть, мають велику актуальність саме зараз – у період підготовки до лісокультурної кампанії та пожежонебезпечного періоду.

«Все починається з підготовки ґрунту. Треба вчитися бути досконалими лісоводами, садити якісні культури, доглядати та охороняти ліс. Що ж до пожеж у лісі, то це найстрашніше лихо, яке можна собі тільки уявити. Наше завдання, не гасити, а не допустити, вчасно виявити загорання у лісових масивах», - зауважив Богдан Колісник.

Окрім підготовки до лісокультурної компанії та пожежонебезпечного періоду, учасники наради розглянули питання заготівлі та переробки березового соку, очищення лісу від захаращеності та посилення особистої відповідальності працівників державної охорони.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тарас Показати IP 20 Березня 2013 19:48
коли вже цим псевдовоякам погони знімуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus