USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У дозвільних центрах безлад, - прокуратура

16 Травня 2012 16:47
Після проведених інспектувань у дозвільних центрах Волині прокуратура відрапортувала: мовляв, виявили там купу порушень.

Про це інформує прес-служба відомства.


Власне, прокуратура «потрусила» дозвільні центри і державних адміністраторів.

Перевірки засвідчили: ситуація там – невтішна. Наприклад, правоохоронці виявили факти видачі підприємцям дозвільних документів поза дозвільними центрами. Окрім того, чиновники вимагали у бізнесменів копії документів, подання яких не передбачено законодавством. Також прокурори виявили факти видачі документів дозвільного характеру за відсутності підтверджуючих внесення плати квитанцій, неповноту формування дозвільних справ. Такі порушення притаманні державним адміністраторам низки райдержадміністрацій: Іваничівської, Турійської, Ратнівської, Ківерцівської.

Як повідомив перший заступник прокурора області Володимир Троц, прокурорські перевірки виявили і факти порушення порядку взаємодії щодо участі представників дозвільних органів в роботі дозвільних центрів Луцької міської ради та Луцької райдержадміністрації. Всупереч закону, прийом суб’єктів господарювання ведеться без участі всіх представників дозвільних органів.

В приміщеннях цих дозвільних центрів також відсутня наочна інформація про перелік усіх документів дозвільного характеру, порядок їх видачі, розрахункові рахунки для внесення плати за їх видачу, не розміщено зразки заяв та документів дозвільного характеру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаючий Показати IP 17 Травня 2012 11:22
Жесть, копій квитанцій про оплату немає, неповнота формування справ. Звичайні людські помилки які не потребують прокурорського реагування. Мені є з чим порівняти наших держ.реєстраторів та для прикладку львівських де вам бланк і той продадуть і рішали кишать усіма коридорами. У нас в порівнянні все гут.
Мислячий адміністратор Показати IP 17 Травня 2012 13:24
Тому що Блащук - начальник управління економіки ни хріна не допомагає, не організовує взаємодіїї з органами. А ми самі що можемо зробити на місцях?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus