USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.73

У Володимирі-Волинському встановили «Скриньки добра»

15 Вересня 2017 09:41
Два спеціальні контейнери для збору одягу та взуття людям, які потребують соціальної підтримки, встановили у Володимирі-Волинському. Проект, написаний представниками виконавчого комітету Володимир-Волинської міськради, отримав перемогу у третьому етапі конкурсу міні-грантів «Крок назустріч» Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» та Британської ради в Україні, інформує прес-служба народного депутата України Ігоря Гузя.

Для встановлення скриньок загалом залучили понад 26 тис. грн, з яких двадцять – грошовий сертифікат виграного міні-гранту.

«Хто має одяг в хорошому стані, який вже не потрібний, може долучитися до цієї хорошої ідеї. Принесіть речі в цю скриньку добра, щоб їх отримали ті люди, які дійсно цього потребують», - зазначила координатор проекту Любов Саць.

Координатор програм Британської ради в Україні Захар Ткачук додав: «Такий досвід збирання речей для людей, які цього потребують, є у всьому світі. Приємно, що разом із Фондом «Прибужжя» ми змогли перенести цей досвід і в Володимир».
«Дякую усім, хто долучився до такої ініціативи, адже вона буде приносити користь, і це чудово. Можемо розглядати на перспективу, де далі можна поширювати таку соціальну ідею, можливо в сусідніх населених пунктах», - наголосив Ігор Гузь та повідомив, що зараз його команда веде переговори із різними грантодавцями для того, щоб з’явилася можливість фінансувати більше таких соціальних проектів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Місцева Показати IP 15 Вересня 2017 10:35
Пора вже такі скрині встановити в Шацьку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus