USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У Володимирі-Волинському після встановлення зупинок – безлад

9 Червня 2016 10:57
Після встановлення накриття на зупинках міського транспорту у Володимир-Волинському залишилися насипи землі та вибита бруківка.

Про це повідомляє Ігор Мацюк у Фейсбуці.

"Совок вже настільки вкоренився у нашу свідомість, що ми навіть його не помічаємо. У місті з явилося декілька нових "черепашок" на зупинках міського транспорту. Прекрасно! Але ж по закінченню їх встановлення мав би хтось і прибрати за собою...В яку з країн Європи треба ще відправити делегацію від міста по обміну досвідом прибирання безладу після себе? Пропоную обговорити персональний склад делегації", - обурюється місцевий мешканець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волиняка Показати IP 9 Червня 2016 12:12
А що скаже князь міста Володимира на таке неподобство..... Але ж князь Петро вже дряхлий старець і нічого не помічає
володимирчанка Показати IP 9 Червня 2016 16:38
хай той мацюк як депутат не займається ср...ом у ФБ а підніме це питання на сесії та між своїми безрукими самонемічавцями.він мені схожий на бздливого тхура, який з партії в партію бігає ніц не робить а всіх се...е

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus