USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

У школі села Шклінь відремонтують дах

1 Березня 2018 12:39
В минулому році за кошти, виділені обласною радою, тут замінили вікна на енергозберігаючі. Проте роботи потрібно продовжити – найбільше занепокоєння педагога викликає аварійний дах, інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

Депутата Волинської облради від УКРОПу Вячеслав Рубльов відстоюватиме виділення коштів із обласного фонду регіонального розвитку на ремонт даху в ЗОШ села Шклінь Горохівського району.

За словами директора освітнього закладу Майї Долонської, у школі все, що потрібно для дітей є: і спортивний майданчик, і волейбольна площадка.

«Якщо підсумувати, то за кошти обласної ради в грудні замінили на енергозберігаючі 35 вікон. Наразі є потреба в заміні ще 43 вікон. З них 11 великих, а всі інші – маленькі. На вікна ще потрібно близько 200 тисяч гривень, – розповідає директорка. – Але найбільша проблема – це ремонт даху. Потрібно 1 мільйон 400 тисяч за висновками проектно-кошторисної документації».



Вячеслав Рубльов констатує: в окремих місцях дах почав підтікати. Тож його будуть ремонтувати за умов співфінансування з районним бюджетом.

«Не можна ризикувати життям дітей, тому, ми будемо піднімати питання про фінансування цих робіт під час засідання із обласним фондом регіонального розвитку. Переконаний, що депутати погодяться зі мною і ми спільними зусиллями знайдемо кошти для проведення цих робіт у школі села Шклінь», - каже депутат облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus