USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Шепелі відкрили пам'ятну дошку загиблому Герою

10 Травня 2017 07:00
У Шепельській ЗОШ I-III ст. 8 травня відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки в пам’ять про випускника школи, героя, справжнього патріота Олександра Палюха.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив атовець Олександр Рожко.

"Неоголошена війна забрала уже тисячі життів наших молодих українців. Невідомо скільки ще матерів, дружин, дітей страждатимуть через непоправні передчасні втрати своїх найдорожчих людей: синів, чоловіків, батьків.

Наш обов’язок – пам’ятати усіх героїв, хто не повернувся зі сходу, хто не встиг удосталь пожити разом зі своїми рідними, не дорадів, не докохав, але встиг виконати свій громадянський обов’язок, захищаючи країну", - переконує він.

Також Олександр висловив співчуття родині та вдячність матері за виховання сина, мужнього героя та закликав пам’ятати подвиг земляка.

"Друзі пам’ятатимуть Олександра як життєрадісного, доброго, щирого оптиміста за будь-яких обставин, як людину, яка мужньо боронила нашу державу. Він завжди був готовий допомогти тим, хто потребує допомоги.

Світла пам’ять про Олександра Палюха, його мужність та непересічні людські якості назавжди залишаться в серцях рідних, земляків, бойових побратимів – усіх, хто знав, поважав та любив Олександра– справжнього патріота та Героя! Слава Героям!!!!", - йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus