USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

У Шацьку відкрили меморіальну стіну загиблим в АТО волинянам

28 Грудня 2017 11:34
Урочисте відкриття меморальної стіни загиблим у зону АТО волинянам відбулося 26 грудя у НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. смт Шацьк».

На відкритті окрім представників влади, небайдужих людей, директора, педагогів та учнів школи були і мама загиблого шачанина Сергія Мокренка - Любов Буз та його сестра Анна. Про це інформує Район.Шацьк.

На величезному жовто-блакитному полотнищі розміщені фото майже двохсот волинян, які загинули протягом чотирьох років російсько-української війни, яка триває на сході України. Серед них – портрети двох жителів Шацького району – Сергія Грибука, жителя села Омеляне, та шачанина Сергія Мокренка, який загинув 28 лютого цього року на Світлодарській дузі. Недарма меморіальну стіну дирекція школи вирішила встановити в коридорі поблизу класу, де навчався Герой.

Берегти пам’ять про наших земляків-волинян, бути вірними патріотами своєї землі закликали керівники району, побажавши, аби смерть наших Героїв була недаремною, і на українських землях таки запанував мир та спокій.

Спогадами про свого Героя-янгола поділилися мама Сергія Мокренка Любов Буз та сестра Анна, подякувавши усім за допомогу родині та за пам’ять, яку бережуть в школі про їхнього сина та брата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 28 Грудня 2017 12:49
Чому на урочистостях, завжди, майже всі, високі високі посадові особи тримають обидві руки на причинному місці?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus