USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

У сервісних центрах МВС вчать протидії корупції

6 Квітня 2017 19:58
Протидіяти корупції, ефективно комунікувати з клієнтами, послуговуватися професійною етикою, а також спеціалізуватися в діяльності сервісних центрів МВС у Волинській області навчають під час тренінгів.

Заняття проходять 3–11 квітня за сприяння Консультативної місії Європейського Союзу та Головного сервісного центру МВС України в рамках підтримки ЄС реформи державного управління, зокрема покращення надання адміністративних послуг.

Детальніше про підтримку процесу реформування місією ЄС розповіла спеціаліст із питань державного управління Консультативної місії Європейського Союзу Надія Третяк. Так, перш за все, були відповідно підготовлені тренери для проведення занять, також відбулися тренінги для представників сервісних центрів МВС, із якими «зараз ми активно співпрацюємо для того, щоби побудувати ефективну систему контролю якості в сервісних центрах, і безпосередньо працюємо над комунікаційними навичками нового персоналу».
Відзначимо, що загалом для проходження стажувань волиняни подали понад тисячу анкет, на основі яких, а також враховуючи проведені інтерв’ю, відібрали 20 кандидатів, котрі зараз беруть участь у тренінгах із метою подальшого працевлаштування в територіальні сервісні центри МВС.

Учасники навчань – це майбутні адміністратори, люди, які безпосередньо надаватимуть послуги, спілкуватимуться з клієнтами сервісних центрів МВС із питань реєстрації автомототранспорту, видачі посвідчень водія тощо.

«Програма стажування включає в себе професійні питання, питання ефективної комунікації й антикорупції, професійної етики і практичне стажування», – зазначає Надія Третяк.
Стажерка з Нововолинська Людмила Самолюк, своєю чергою, відзначила, що вирішила подати заявку на стажування, бо має «величезне бажання змінити щось у нашій Україні».

«Мені дуже хочеться змінити щось на краще на своєму прикладі, тому й вирішила спробувати свої сили. Я обіймаю керівну посаду, в мене нормальна заробітна плата, але це не задовольняє мої бажання, бо, наприклад, досі є корупція. І я не хочу миритися з цією системою, я хочу її змінити», – розповіла Людмила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus