USD 41.10 41.42
  • USD 41.10 41.42
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

У рожищенському навчально-реабілітаційному центрі представили нового керівника

27 Травня 2019 21:27
Колективу Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату представили нову керівницю Тамару Сітовську. Як відомо, саме її кандидатуру погодили депутати на сесії Волинської обласної ради 16 травня.

Представлення відбулося в п’ятницю, 24 травня. Представляти колективу нову керівницю закладу прибув радник голови Волинської обласної ради, очільник волинської парторганізації УКРОПу Вячеслав Рубльов, інформує прес-служба УКРОПу.

Посадовець зазначив, що з призначенням нового керівника колектив навчально-реабілітаційного центру матиме змогу переймати досвід та проявляти ініціативи у підходах до роботи. Та додав: такі заклади необхідні області, адже тут вчаться діти з особливими потребами, яких навчають адаптовуватися до повноцінного життя.

«Також варто відзначити й те, що співпраця із Волинською обласною радою буде продовжуватися і депутатський корпус на чолі з Ігорем Палицею буде підтримувати цей заклад, - наголосив Вячеслав Рубльов. – Минулого року в цьому центрі дуже багато чого зроблено силами благодійників та педагогічного колективу: і перший клас нової української школи, і кімнати для фізичної реабілітації та психологічної підтримки. Зараз перед закладом стоять нові виклики й нові завдання, з якими, переконаний, працівники навчально-реабілітаційного центру впораються».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus