USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Раді сталася сутичка між депутатами. Фото

5 Лютого 2021 13:10
У Верховній Раді сталася сутичка між депутатами. Це відбулося після того, як нардеп Роман Лозинський виступив з трибуни.

Про це інформує Кореспондент.

«Колеги, ви чули позавчора сморід в цьому залі? Це підгорало у проросійських народних депутатів, колишніх «регіоналів». Яких вже давним-давно не повинно бути в цьому залі.

Підгорало через те, що РНБО прикрила помийки, які займалися пропагандою – Zik, NewsOne, 112-ий канал. Підгорало так, що вата, яка 30 років тужить за тюрмою народів, за «страной огромной». Але я хочу підкреслити – рашизм не пройде», – сказав депутат.

«Попри те, що прикрили брудні помийки російської пропаганди, вони досі піднімаються на третій поверх парламенту. І досі там працюють», – додав Лозинський.

До трибуни пішли нардепи з ОПЗЖ Ілля Кива і Олег Волошин. Сталася штовханина. Їх зупиняли депутати з інших фракцій і груп.

Киву зупинив нардеп, учасник оборони Донецького аеропорту, «кіборг» Роман Костенко.
«Робити спікерами Портнова чи Азарова, які тікали з нашої країни після Революції гідності – це не свобода слова», – сказав Лозинський про три телеканали. Його виступ викликав оплески у парламенті.

Згодом депутати розійшлися.

«Прошу всіх зайняти свої місця», – сказав головуючий, перший віце-спікер Руслан Стефанчук.

2 лютого президент Володимир Зеленський наклав санкції на народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака терміном на 5 років. Також на 5 років запроваджені санкції проти «112 Україна», NewsOne та ZIK.

За повідомленням ЗМІ, підставою для запровадження санкцій проти Козака і пов’язаних з ним юридичних осіб стало розслідування, проведене спецслужбами України. Під час якого встановлено, що схеми з постачання вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Андрій Показати IP 5 Лютого 2021 13:31
Одне слово "Д.біли".
Да уж до Андрій Показати IP 5 Лютого 2021 15:55
Риги, опзж, і їм подібні, так, 100 відсоткові де*іли. А за Ківі психіатрія плаче.
Тут Показати IP 5 Лютого 2021 14:04
Підтримую кожне слово Лозинського!!! Надіюсь на цьому не закінчиться і далі будуть прийматись правильні рішення, давно пора було закрити канали.
777 до Тут Показати IP 5 Лютого 2021 15:39
ты штаны пидтримай свои,ато нечем будет ж*пу свою прикрыть.
Лучанин до 777 Показати IP 5 Лютого 2021 16:52
Дефективний тобі ж сказали, поміняй памперс, у тебе пукан підгорає
там до Тут Показати IP 5 Лютого 2021 15:41
в тебе не всі вдома?! Суть прочитай! Журналісти тут до чого?! Це не люди? Чи вже поділили на правильних і не правильних?!
Клава Показати IP 5 Лютого 2021 15:06
Кива - син Кия ?..
Туту Показати IP 5 Лютого 2021 15:24
Думаю, що той Лозинський не живе на пенсію в 2200 гривень, не їздить в Польщу на заробітки, його не смикають до армії на перепідготовку, і живе він не на середню зарплату. А тому, може корчити з себе великого *патріота*. А людЯм ця влада вже поперек горла сидить з тарифами, траншами, скандалами, корупцією, постійною брехнею. І треба реально дивитися на речі - не змогли нічого зробити для народу країни- торби в руки і геть. І дешеві крики вуличної дівки у верховній раді вам вже не допоможуть. Ви вже політичне минуле.
Лучанин до Туту Показати IP 5 Лютого 2021 16:49
А в тебе майбутнє це "опж описти"? Де ви такі гн.ди тільки беретесь?
Ти зелупчанин до Лучанин Показати IP 5 Лютого 2021 18:04
У нашій країні не може бути різних думок? Навіть каструлі на бошках мусять бути одного кольору.
Виборець до Ти зелупчанин Показати IP 5 Лютого 2021 20:07
Так, в синьо-жовтий хай покрасять свої каструлі і буде їм щастя, будуть ситі одіті та під теплим дахом. Правда не всі тепер можуть собі дозволити купити каструлі та фарби. Та нічого, зомбоящик їх їм одіне. Можна правда і б/у використати, всеодно скоро туди нічого буде ложити.
Лучанину Показати IP 5 Лютого 2021 21:19
Відразу видно, в кого комплекс, хто не може жити без *папіка*. Я за життя в країні, яка буде рівною всім європейським державам, не буде ні європейським, ні кремлівським злиднем. За країну яка матиме власну гідність, повагу в світі, а не буде помийкою, полігоном для випробування зброї зайдами. А от де ви, зомбовані, беретеся на голови нашого народу?
Я до Лучанину Показати IP 6 Лютого 2021 09:52
от дурне...розкрий баньки..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus