USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

У Раді блокують трибуну, Геращенко зірвалась на крик і обізвала нардепів

13 Липня 2017 13:01
Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, яка веде засідання, назвала колег, які блокують трибуну, «парламентськими фріками». Представниця "Самопомочі" Оксана Сироїд закликала Ірину Геращенко не порушувати регламент ВР.

У Верховній Раді між першим віце-спікером Іриною Геращенко та представниками фракції "Самопоміч" сталася перепалка, пише ТСН.

Такаж у перепалці взяли участь депутат від БПП та "Батьківщини". Геращенко, зокрема, назвала нардепів "фріками".

Представники "Самопомочі" разом із свободівцями вимагають негайного розгляду подання про скасування депутатської недоторканності з Михайла Добкіна.

При цьому Геращенко неодноразово зривалась на крик і вимагала від блокувальників трибуни не зривати роботу парламенту, який розглядає законопроект про Конституційний суд України.

Своєю чергою, Оксана Сироїд закликала Ірину Геращенко не порушувати регламент Верховної Ради.

За словами нардепа Світлани Заліщук, у депутатів, які заблокували трибуну чотири вимоги.

"Першим ставити на голосування зняття імунітету та арешт Добкіна. Негайно поставити на голосування закон про Антикорупційний суд. Ставити на голосування законопроект 5487 про спрощену процедуру про притягнення до відповідальності. Сьогодні ж зареєструвати зміни до Конституції про відміну депутатської недоторканності", - написала Заліщук на своїй сторінці у Facebook.



Нагадаємо, сьогодні, 13 липня, Верховна Рада восьмого скликання зібралася на пленарне засідання, на якому, зокрема, вирішуватимуть питання позбавлення народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна недоторканності.

До того ж депутати розглянуть у другому читанні законопроект, який має запустити медичну реформу в Україні.

Окрім цього до порядку денного внесено проект закону про Конституційний Суд, пакет законопроектів щодо пенсійної реформи, а також пропонується ухвалити зміни до держбюджету, зокрема, для забезпечення військових житлом, на що необхідно 1 млрд гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 13 Липня 2017 13:30
Клоуны хр*новы. Позор Украины!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus