USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

У Прилісному поховали дівчат, які загинули у ДТП

3 Серпня 2017 15:39
У селі Прилісне Маневицького району сьогодні поховали двох дівчат-підлітків, які загинули внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася у ніч проти 2 серпня.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, водій вантажівки "МАN" у селі Прилісне Маневицького району збив трьох підлітків і втік з місця події. Згодом його розшукали та затримали правоохоронці.

Зараз водій перебуває у шоковому стані.

Відспівали дівчат у місцевій Свято-Троїцькій церкві.

Дівчата були близькими подругами і товаришували з дитинства. Їм було по 16 і 17 років. Підлітки загинули на місці. Ще одного юнака, 16-річного місцевого жителя, нині перевезли в обласну лікарню до Луцька. В нього роздроблений таз.

Відомо, що вантажівкою керував 42-річний житель селища Маневичі. За повідомленнями ЗМІ, він був напідпитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жаль і сльози Показати IP 4 Серпня 2017 16:29
співчуття.... немає слів . УКРАЇНЦІ п 'яні чи випивші чи під наркотою за кермом... ТО ЖАХ ! Спішимо і самі незнаємо куди, а потім горе і для самої людини, яка зробима ДТП і близьких і рідних з ким сталася біда. КУДИ СПІШИМО УКРАЇНЦІ... ?! ГАЗ НАЖАТИ МОЖНА А ЧИ ТОРМОЗ ВДАСТСЯ НАЖАТИ ПИТАННЯ ... МИ ЛЮДИ ЧИ НЕЛЮДИ, МИ Б*ДЛО ? - СТАЛИ ГІРШЕ ЗВІРІВ ! НАРОД ПІШОВ НА САМОЗНИЩЕННЯ .... І війна і нещасні випадки із-за необдуманих вчинків .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus