USD 40.90 41.22
  • USD 40.90 41.22
  • EUR 40.80 41.30
  • PLN 10.30 10.50

У поліції назвали місце й час затримання активіста на бурштинових копанках

4 Вересня 2017 16:34
В ефірі одного з місцевих телеканалів та на сторінках окремих інтернет-видань було оприлюднено інформацію щодо затримання в Маневицькому районі членів громадських формувань, які здійснювали незаконний видобуток бурштину.

Вочевидь, йдеться про сюжет ТРК Аверс про те, що півроку тому на гарячому, вночі посеред Маневицького лісу поліція затримала бурштинових активістів. На місці "злочину" знайшли шеврони організації, підконтрольної нардепу від Луцька Ігорю Лапіну - спецпідрозділу "Буг" "Самооборони Волині".

У поліції не назвали назву громадського формування, при цьому уточнивши, що затримання відбулося не півроку, а рік тому - на початку червня 2016 року. Тоді, йдеться у повідомленні правоохоронців, на території Куклинського лісового господарства у Маневицькому районі правоохоронці затримали групу з 6 осіб, серед яких були представники одного з громадських формувань. У чоловіків вилучили, зокрема, 5 лопат, рюкзаки, мобільні телефони. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 (порушення правил використання надр) Кримінального кодексу України.



Разом з тим повідомляється, що з 2016 року у місцях можливого незаконного видобування бурштину в Маневицькому районі охорону публічної безпеки здійснюють виключно співробітники поліції ГУНП у Волинській області та придані сили поліцейських із інших областей.

З початку 2017 року спроб незаконного видобутку бурштину у місцях, де поліцейські здійснюють охорону публічної безпеки, не зафіксовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віктор Показати IP 4 Вересня 2017 16:44
Засоціювалося з "візитками Яроша" у російських інтернет виданнях
1212 Показати IP 4 Вересня 2017 17:21
а візитки "Правого сектора" не знайшли? ????
луцький слідачок Показати IP 4 Вересня 2017 18:05
В поліції Волин, замість наданих пустопорожніх коментарів, повинні були повідомити, що досудове розслідування закінчено, кримінальне провадження передано до суду для притягнення до відповідальності, а так(((( (якщо ж уникнули таких коментарів, то можливо того члена і затримано, і толку ніякого, бо Пєтя Шпіга рулить!!!) Якби Петру Петровичу надали змогу прокоментувати по "Варті порядку", то він би конкретно прокоментував!!! бо ж "поставлені" керівники оперативних служб (кум через кума) під різні кримінальні провадження та ОРС відпрацьовували генералу його "побажання". Як затриманого Тиводара О.О. закривали до ітт після затримання працівниками есбеууу, то було пізно ввечері, то Шпига аж проснувся і власною персоною (будучи у відпустці) бігав, наполегливо!!!! наказував "закривати", або ж "звільнення"). "Фарбований петя пєтровіч" і "лохмата "лапа" то є одна давнозліплена "команда швондєрів та їх кумів". Ну а ви би не "віддячували" тому, хто і звання допоміг "присвоїти", і разом добре красти!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus