USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У одного зі спійманих екс-податківців знайшли російський паспорт

27 Травня 2017 13:22
Під час масштабної спецоперації із затримання колишніх податківців у екс-заступника глави податкової служби в Дніпропетровській області Геннадія Козака знайшли паспорт Російської Федерації.

Про це повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на своїй сторінці в Facebook.

"Ось такі документи і 8000 російських рублів мав утікач екс-податківець в аеропорту Борисполя 24.05.2017", - зазначив Матіос.

Він також оприлюднив фото російського паспорта на ім'я Геннадія Козака.

Крім того, у затриманих 24 травня колишніх податківців під час обшуків вилучили майже 4 кг золота, 50 кг срібла та великі суми грошей.

Нагадаємо, масштабну антикорупційну операцію провели Генпрокуратура і МВС. Силовики викрили так звану схему «Януковича-Клименка», під час якої здійснювався контроль над усіма конвертаційними центрами в країні, в результаті чого податки «платилися» до бюджетів державних чиновників – вищих, міністра доходів і зборів, його патронів, а також місцевих податківців.

Після обшуків затримали 25 колишніх високих обласних чинів Міністерства доходів і зборів зі східних і південних областей, а також Києва. Над цим спільно працювали 1700 поліцейських і півтисячі працівників прокуратури. За період діяльності фігурантів схеми з мінімізації податкових зобов'язань програмними підприємствами Україні завдано збитків на 96 мільярдів гривень. Вказані кошти мали надійти до бюджету як податки. Працювала схема від 2011 до 2014 року, відзначали у ГПУ.

24 травня Печерський районний суд Києва обрав запобіжні заходи щодо двох колишніх податківців: колишнього начальника податкової інспекції Луганської областіОлександра Антипова суд відпустив під заставу у 15 мільйонів гривень, колишньому голові податкової у Полтавській області Володимиру Задорожному суд постановив одягнути електронний браслет із можливістю внесення застави у розмірі 12 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АРМІЯ Показати IP 27 Травня 2017 14:35
Млін як вже задовбали ці прокурорсько-ментовські -піар клоуни ТАК ЗНАЙШЛИ ПАСПОРТ і що???? Це як кожного разу знаходять зброю і всім показують БАЧЕТЕ МИ ЗНАЙШЛИ ЗБРОЮ... а те що на неї як правило є дозвіл то пусте головне, що ЗНАЙШЛИ... так і зараз ЗНАЙШЛИ ПАСПОРТ ІНШОЇ ДЕРЖАВИ... а те що він виданий 12.10.2015р. тобто тоді коли цей громадянин вже не був чиновником ... і що цьому громадянину нічого крім ая яй вони нез можуть по паспорту предявити це нікого не хвилює ГОЛОВНЕ Ж НЕ ВИРОКИ А ПІАР....!!!!
ПРОФЕСІЙНА АРМІЯ до АРМІЯ Показати IP 27 Травня 2017 16:13
Це скоріше до того, що відпускати під особисте зобовязання таких підозрюваних, як мінімум дивно. Другий паспорт відкриває багато можливостей, зокрема втекти до педерації і звідти тявкати про хунту і распятих снігірєй. А ПОКИ НЕ ПОЧНУТЬСЯ РЕАЛЬНІ ПОСАДКИ, РЕАЛЬНИХ ЗЛОЧИНЦІВ, ДО ТОГО ЧАС У ВСЕ ЦЕ БУДЕ СПРИЙМАТИСЬ ЯК ДЕШЕВИЙ ПІАР, ЦЕ ДІЙСНО ТАК.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus