USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Нововолинську вже працюють патрульні

8 Серпня 2016 17:14
Відсьогодні вулиці Нововолинська цілодобово контролюватимуть групи швидкого реагування патрульної поліції. Напередодні в області запустили проект, у рамках якого полісмени нестимуть службу в населених пунктах Волині, - повідомляє СТН.

Для якісної роботи територію області розділили на зони, з розрахунком одна патрульна група на 25 тисяч населення.

У Нововолинську та селищі Благодатному працюватиме два екіпажі, в яких нестимуть службу по два полісмени. Вони уже отримали жетони, новеньку форму відповідного зразка та патрульні автомобілі.

Патрульні машини обладнані рацією і планшетом, за допомогою гаджету поліціянти підтримують основний зв’язок. Працівник кол-центру 102, прийнявши повідомлення від громадянина, оперативно відправляє його на планшет групи швидкого реагування, а це дає змогу патрульним одразу ж виїхати на виклик. Для прибуття на місце події у поліцейських – 15 хвилин, інформують журналісти СТН.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, як працюватиме поліція у селах і містах Волині.

5-го серпня у Любомлі відбулося офіційне представлення начальника районного відділу поліції Анатолія Дружука та запуск роботи груп реагування патрульної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рома Показати IP 8 Серпня 2016 20:21
Ще тільки, цих "б е с т о л о ч і в" в Нововолинську бракує!!! Розігнати їх вісх потрібно! Роботи - 0, в голові - 0, зато зарплату мають!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus