USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У нього вселився Азаров: начальник поліції Одещини розсмішив соцмережі своєю мовою

14 Березня 2019 08:58
Схоже, що у начальника поліції Одеської області Дмитра Головіна є труднощі з українською мовою.

Активіст Сергій Стерненко оприлюднив фрагмент відео, як поліцейський начальник зачитував текст для коментаря про згвалтування 11-річної дівчини у лютому минулого року, передає ТСН.

Поліцейський так і не зміг правильно вимовити слова «мисливці», «дівчина» та «четверта ранку». Натомість у полковника вийшли «місцилівці», «дивчина», «пошуков» та «четвьорта ранку». А зі словом «одинадцятирічна» виникли такі труднощі, що його вимовити так і не зміг.

«Це начальник поліції Одеської області Дмитро Головін. І він має проблему – в нього вселився Азаров», – написав Стерненко у Facebook. Та попросив «підтримати генерала репостами», з побжанням «навчитись бути справжнім мисливцем за злочинністю!»

Відео за короткий час стало вірусним – лише за 5 годин його переглянули понад 19 тис. разів і поширили понад 300 користувачів.

А ось як зрештою вийшов записаний коментар у вже змонтованому відео поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Патріотка Показати IP 14 Березня 2019 09:26
Як може таке недолуге керівництво командувати і відавати правельні патріотичні і законі накази, якщо навіть рідної мови не знає. Невже в країні немає справжніх героїв і керівників з великої букви
Лучанин до Патріотка Показати IP 14 Березня 2019 09:57
правИльні.
Анонім до Лучанин Показати IP 14 Березня 2019 10:32
...ВвіДДавати... закоННі... однозначно, мову треба вчити всім...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus