USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.72

У міській раді вітали маленьких лучан зі святом Миколая

19 Грудня 2017 14:04
Зустріч творчо обдарованих дітей та дітей пільгових категорій з першим заступником міського голови Григорієм Недопадом, радником міського голови Ігором Поліщуком, заступниками міського голови Костянтином Петрочуком та Олександром Рачковим, заступником міського голови, керуючим справами виконкому Юрієм Вербичем відбулася 19 грудня у залі засідань міської ради.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, отримали від керівників міста солодкі подарунки.

Юні актори Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво» підготували для учасників зустрічі цікаве театралізоване дійство із янголами, чортиками, які хотіли зашкодити святу, позбавити дітей гостинців. Головним персонажем дійства був Святий Миколай. Саме йому діти читали вірші, співали пісні, розповідали про добрі вчинки, просили здоров’я для дідусів і бабусь, та щоб батьки жили в любові.

Ігор Поліщук, вітаючи зі святом дітей і дорослих, акцентував, що Свято Миколая має велике значення для Луцька, адже Чудотворець Миколай є покровителем нашого міста.

“Колись Блаженніший Любомир Гузар сказав, що вірити у Святого Миколая- означає робити добро. Тому я хочу усім вам побажати бути добрими, бути милосердними один до одного, бути старанними у навчанні, слухатися старших і все у вас вийде. Я хочу побажати вам напередодні Новорічних та Різдвяних свят, щоб наступний рік був роком успіхів у нашому місті, області, в Україні. Хочу побажати усім нам, щоб наступний рік був сповнений позитивних моментів, гарного спілкування в родинному колі, нових знайомств, нових перемог, нових досягнень. Я вірю, що сьогодні дітки, які тут сидять, це ті, хто буде в майбутньому визначати успішність нашої країни, хто буде робити нашу країну переможницею у різних галузях. Я бажаю усім нам бути добрими, здоровими, щасливими. Божого благословіння усім нам на добрі справи”,- сказав Ігор Поліщук.

Григорій Недопад приєднався до сказаних вітань та запросив колег, заступників міського голови, вручити подарунки. “І хоча, сподіваюся, ви уже знайшли під подушечками гостинці, ці подаруночки додадуть вам святкового настрою”,- зазначив Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus