USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

З автівки перед Луцькою міськрадою зірвали номер

6 Жовтня 2016 18:01
Двоє чоловіків, проходячи повз стоянку автомобілів навпроти будівлі Луцької міської ради, зірвали номер з автівки, - повідомляє "V24"

Згідно зі свідченнями очевидців, чоловіки були напідпитку. Вочевидь свій вчинок хлопці сприймали за вдалий жарт, бо зірвавши номерний знак, сміялися і з піднесеним настроєм пішли далі.

Постраждав крайній транспортний засіб, що стояв найближче по маршруту чоловіків. Швидше за все, автомобіль не вибирали спеціально, намагаючись завдати шкоди конкретній особі – власнику автівки.

Хуліганів помітив начальник управління у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик, затримав їх та викликав патрульних. Правоохоронці прибули на місце події за п’ять хвилин.

«Ймовірно, їм інкримінують пошкодження майна. Наскільки я розумію, до цього чоловіка, який п’яніший, застосують дисциплінарне стягнення», – зазначив патрульний, капрал Язвінський та зазначив, що порушник – військовий. Очевидці також підтвердили, що чоловік демонстрував посвідсвідчення учасника АТО.

На разі на місці події чекають на приїзд слідчо-оперативної групи для детальнішого з’ясування обставин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іра Показати IP 6 Жовтня 2016 19:00
веремійчик матюкався як сапожнік. хороший начальний молоді
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2016 19:12
А цих алкашів треба було поцілувати?
Переходий Показати IP 6 Жовтня 2016 19:22
Якби він не стримався то однин з цих аватарів вже лежав в соплях на бруківці. А на рахунок матюкався як сапожнік то я б теж матюкався якби перед носом махали посвідченням учасника АТО і казали що він воював і йому все "по...". Так що крім інших позитивних якостей в начальнику управління у справах сім'ї та молоді Олексія Веремійчика відзначу ще й стриманість!
Саша Показати IP 6 Жовтня 2016 20:35
Красава, якщо затримав. Не кожен на таке відважиться
Укр Показати IP 6 Жовтня 2016 21:30
Дайте ще цим патриотам ще квартири зеемлю грошей и в зад поцилуйте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus