USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Луцьку затримали волонтерів з підозрою у шахрайстві

2 Травня 2017 16:52
У Луцьку затримали волонтерів, яких підозрюють у шахрайстві. Про це написала в мережі волонтер Інна Голдованська.

"Мала сьогодні ще одну зустріч з "волонтерами" Волинської (луцької) філії БФ "Дитячі мрії"! Цього разу вже мала достатньо часу, аби викликати Патрульну поліцію Луцька і написати заяву про перевірку правоохоронцями законності діяльності цієї філії, адже підозрюю їх у шахрайстві", - йдеться у дописі.

Зі слів волонтерки, вона дочекалась не тільки патрульних, а ще й "кришувальника" чи то "роботодавця" такого собі пана Олександра, з яким попередньо я розмовляла тільки по телефону.

"Так от ця особа грозилась подати на мене до суду за перешкоджання благодійній діяльності. Що ж - чекатиму. Дякую за підтримку колегам-волонтеркам, які були свідками, - Наталія Шевченко та Тетяна Білінскі.

Ще раз повторюю, філії з зазначеним кодом ЄДРПОУ 41104349 на сайті Мінюсту не знайдено, а отже є всі підозри про незаконну діяльність і шахрайство. Перевіряла неодноразово, навіть вже засумнівалась, що може щось не так ввожу. Та ні, ввела код ЄДРПОУ ГО, яким керувала - є, основного фонду, філією якого вони себе вважають, також є, а от цього нема", - додає жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus