USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Луцьку водій-порушник «посадив» поліцейського на капот

9 Травня 2018 22:43
Зупинився під знаком, наїхав на інспектора і чинив непокору - патрульні затримали у Луцьку водія-порушника.

Так, 9 травня екіпаж патрульних помітив, як чоловік припаркувався в зоні дії знаку 3.34 «зупинку/стоянку заборонено». Відповідно, його зупинили та оголосили про винесення постанови, якою передбачається накладення штрафу 255 гривень. Та водія це не влаштувало: він озвучив ряд претензій полісменам, висловлював невдоволення, не визнавав порушення, повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Згодом підійшов забрати свої документи, а після цього, не чекаючи зачитування постанови, розпочав рух. На вимогу інспектора спинитись не відреагував та скоїв наїзд на правоохоронця. Патрульний буквально опинився на капоті Hyundai, та, аби захиститись, використав спецзасіб.

Після цього на його адресу полилась лайка і прокльони, очевидно, громадяни забули про «Європу», якою кілька хвилин тому самі ж дорікали.

Поруч зібралось чимало громадян, кожен з яких втручався в роботу патрульних. Знайшлись і такі, які радили «відпустити його», і такі, які кричали про «перевищення», коли порушника просто намагались посадити у службовий автомобіль для встановлення особи.

Врешті, 35-річного водія затримали та доставили у відділ поліції, де оформили, окрім згаданої постанови за порушення ПДР, ще 2 протоколи: злісна непокора та дрібне хуліганство. Чоловік з усім погодився.

Інспектор тілесних ушкоджень не отримав та продовжив несення служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Мвс Показати IP 9 Травня 2018 22:56
Навіщо пшикати, якщо діти в машині,безтолкові сварщики!!!!
123 Показати IP 9 Травня 2018 22:58
Порада, баранам не бикувати, а підписати протокол та доказувати в судді свою правоту. Поліцаї ви сплачуєте податки з наших податків, застосовувати спецзасоби у вигляді нервово-паралітичного газу, необхідно на відкритій місцевості, проти неповнолітніх взагалі заборонено!!! Коли ви вивчите хоча б свої внутрішні накази, не говорячи про ЗУ "Про поліцію".
скептик до 123 Показати IP 10 Травня 2018 09:51
так, застосовувати сльозоточивий (а не нервово-паралітичний ) газ проти неповнолітніх заборонено, хоча застосовано було проти водія, а не проти дітей, а бикувати і вчиняти напад на поліцейського дозволено ?
Анонім Показати IP 9 Травня 2018 23:07
Машини які стоять "під знаком 3,34" роблять Пішохідні переходи -НЕБЕЗПЕЧНИМИ.А машини там стоять цілодобово...,поліціянти навідуються рідко
Пастор Шланг Показати IP 9 Травня 2018 23:11
Європа..... На пальму і кокоси жерти таким *європейцям*.......
Лучанин Показати IP 9 Травня 2018 23:12
І це воно про Європу щось говорить? Патрульний діяв вірно і навіть на диво задуже ввічливо. Те що діти в машині, про них повинен був подбати сам водій, навіть якщо вони йому не рідні. Чому на пасажира не винесено протокол за перешкоджання роботі поліції? Лоханувся - виправся, але де ж там, по телевізору Європу показали і розповіли щоб зайве свої мізки не задіював.
стасон Показати IP 9 Травня 2018 23:22
ви самі читаєте те що пишете???винесли постанову ,чоловік хотів забрати документи а далі посадили його в службовий авто для встановлення особи. а постанову патрульні на кого склали ???Так водій забрав документи чи ні ?І як встановити його особу? капец
Сергій Показати IP 9 Травня 2018 23:38
Патрульні молодці!
123 Показати IP 9 Травня 2018 23:39
Водій нагле жадне би#дло! Порушив заплати і вали! А то своїм дітям показує приклад з мамою разом! Самі на машині за 40000$ а 10$ Заплатити не можуть! Уср*мся не дамся).
Провізор Показати IP 9 Травня 2018 23:45
Класно спихати свою вину на мерседеси на лексуси. Порушив ПДР Підбери своє достоїнство і відповідай по закону а не дивись по сторонам і тикай пальцем шо там хтось не то зробив . А за те що водій збив поліцейського то взагалі треба було шокером впаяти що би і було наприклад в США, бидлоття за кермом плюс показуэ свому чаду як треба себе вести.
Євробидло Показати IP 9 Травня 2018 23:50
Водій типове бидло. Як поліцая на капоті прокатати то він рекс, і дитина в авто не поміха, як газом в рило - то дитина в салоні. Такій здоровий бугай а таке дурне і бидляцьке. А його шавка ще й підп**жує шо мерс теж припаркований його штрафуйте..... типове бидло саме порушує а покарання нести не хоче. Соромно за таких Лучан.
Рома Показати IP 9 Травня 2018 23:57
.закинув фото аналогічного правопорушення Ними ж .фейсбук.розділ АВТОАНДОНИ.кому цікаво,шукайте і побачите який приклад нам подають.Поки Поліція не почне складати постанови на мусоров,реформа не запрацює!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 10 Травня 2018 00:38
Як так то бикує,а як газом пшикнув зразу дитиною прикривається,бидло,ще воно про якусь європу згадує,там би по колесам пальнули його заламали,машину забрали і потім проходив би експертизи на адекватність.Машиною наїхав на поліцейського,чомусь не оформили як ДТП, напад,непокора......добрий якийсь поліцейський.Молодець,правильно відреагував.
666 Показати IP 10 Травня 2018 08:10
Полісмени молодці! Таке бикоття треба позбавляти прав! Що вони несуть Мерседеса не зупинили? Якого взагалі пасажирка свою калітку відкриває?! Діти в машині? Мат за матом! Чого він навчить своїх дітей? Не поважати копів та людей! Б.и.к!
Колишній працівник Показати IP 10 Травня 2018 16:08
А ви знаєте новину про чоловіка якому відірвало руку а виробництві? А цей бичара то директор того самого виробництва "євровуд", бабло лопатою відгрібає (найо......чи тих же поляків європейців) а штраф заплатити мізерний, то жаба задушила P.S. самий настоящий вид б**ків, він і вона

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus