USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.35 10.53

У Луцьку вночі затримали підозрілих чоловіків зі зброєю

24 Березня 2019 12:31
Ввечері 23 березня у Луцьку патрульні виявили небезпечних та нетверезих осіб. Про це інформує прес-служба волинських патрульних.

Так, близько 22.30 патрульним надійшло повідомлення про підозрілих осіб на вулиці Володимирській, зазначалося, що чоловіки можуть бути озброєними і небезпечними.

Автомобіль Volkswagen інспектори зупинили на вулиці Львівські. При перевірці на задньому сидінні автомобіля патрульні виявили пістолет. На місце викликали слідчо-оперативну групу, пістолет вилучили, а чоловіків доставили до відділку поліції.

Крім того, о 22.49 надійшло повідомлення про те, що спрацювала сигналізація на вулиці Теремнівській у Луцьку. Як вдалося встановити, двоє братів незаконно проникли в магазин. Охорона також прибула миттєво. Осіб затримали та доставили до відділку поліції.

Близько 23 години патрульні отримали повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському. Тут водій на Volkswagen не впорався з керуванням і зіткнувся з парканом. Ніхто не постраждав. На момент прибуття інспекторів водій та господар домовились про відшкодування збитків. Однак патрульні виявили у порушника ознаки сп’яніння, що й підтвердила перевірка. Відповідно, оформили необхідні матеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus