USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцьку влаштували свято для 75 демобілізованих солдат

29 Грудня 2015 09:38
Продуктові набори до новорічних свят від проекту «Меценати для солдата» отримали 75 демобілізованих волинських бійців. Подарунки, розваги та конкурси відбулися завдяки допомозі благодійників, частина з яких забажала допомагати анонімно. Про це інформує Громадське Волинь.

Свято для солдат відбулося 26 грудня в луцькому етноресторані.

Боєць 128-ої бригади Павло Ковальський подякував волонтерам проекту «Меценати для солдата» і, власне, благодійникам:

«Нам приємно, що ми потрібні не лише тоді, коли воюємо там, на сході. Тут про нас не забувають. Низький уклін волонтерам, що допомагають. Повірте, ми це цінуємо».

Нагадаємо, що проект «Меценати для солдата» діє на Волині близько року. Він не ставить за мету допомогти солдатам коштами. Волонтери налагоджують співпрацю з виробниками, закладами торгівлі, надавачами послуг, які готові підтримати захисників товарами, сертифікатами, знижками. За час своєї діяльності «Меценати для солдата» охопили піклуванням сотні демобілізованих волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus