USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У Луцьку відбувся чемпіонат з боротьби самбо серед силовиків

6 Квітня 2015 08:55
Відкритий чемпіонат з боротьби самбо Волинської обласної організації ФСТ «Динамо» серед силових структур області відбувся у Луцьку.

Працівники установ виконання покарань області показали високі результати. Змагання були особисто-командними, - повідомили в прес-службі УДПтС України у Волинській області.

Призові місця у чемпіонаті з самбо посіли працівники Ковельської виховної колонії.

Всього в змаганнях взяли участь 6 команд, загальна кількість учасників – 26 чоловік. У складі кожної організації передбачалися виступи 6 спортсменів, 4 кращих результати зараховувалося у командний залік. Головним суддею виступав Володимир Каразія.

У підсумку, треті місця в індивідуальному заліку чемпіонату зайняли: в ваговій категорії до 68 квлограмів – молодший інспектор відділу режиму і охорони Ковельської виховної колонії сержант внутрішньої служби Сергій Романюк, в ваговій категорії + 100кг. – старший інспектор групи з мобілізаційної роботи та цивільного захисту Ковельської виховної колонії лейтенант внутрішньої служби Сергій Клімчук. За докладені зусилля та відмінну спортивну підготовку їх було нагороджено грамотами фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus