USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку розробили програму, що вчитиме дітей поводитися з тваринами

18 Серпня 2016 15:08
Для того, щоб діти не травмувалися під час неправильного поводження з тваринами, у місті просять підтримати видання спеціалізованих брошур.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 18 серпня.

Члени комісії розглянули проект програми формування етично-екологічної культури, гармонійних відносин людини і природи для дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька на 2016-2018 роки.

Директор КП «Ласка» Дана Новарчук розповіла, що термін дії попередньої трирічної програми завершився, а у проекті нової програми передбачають видання підручника, за яким діти навчатимуться екологічного ставлення до річок, рослин, тварин, навколишнього середовища. Для фінансування програми передбачають 18 тисяч гривень. Так, цьогоріч на видання брошур запланували три тисячі гривень, у 2017 році – п’ять тисяч, у 2018 – 10 тисяч. Виконком Луцької міськради вже затвердив згадану програму.

Говорячи про важливість програми, Дана Новарчук розповіла, що о будь-якій порі доби надходять виклики щодо нападу навіть домашніх собак на дітей. Тому дітей вчать не підходити до собак, які мають малих цуценят, не забирати кістку у своєї собаки тощо. Такі знання хочуть доносити у рамках програми, аби потім не доводилося рятувати постраждалих юних лучан.

Проект програми не здобув більшості голосів членів комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus