USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку першочергово відремонтують ліфти там, де мешкають особи з інвалідністю

30 Січня 2018 09:12
Два десятки ліфтів у місті планують відремонтувати протягом двох тижнів, щодо ремонту ще 14 тривають перемовини.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови 30 січня.

Поінформувати про стан виконання капітальних ремонтів ліфтів просив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт. Директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась повідомив, що наразі у місті зупинені 49 ліфтів, щодо 20 вже укладені угоди з виконання капремонту і їх відремонтують протягом двох тижнів, щодо 14 ліфтів існує попередня домовленість з рівненською фірмою, яка планує виконувати роботи.

Григорій Пустовіт наголосив, що варто визначитися щодо під’їздів, де живуть люди з інвалідністю – там ліфти потрібно запускати в експлуатацію у першу чергу, адже це найбільш вразлива категорія людей.

Нагадаємо, низку ліфтів у місті вимкнули для проведення капремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Йопрст Показати IP 30 Січня 2018 09:43
Так відремонтували що людина загинула.
лучанин Показати IP 30 Січня 2018 12:56
і що це за збирання грошей на ремонти по квартирам... Я хоч і виділив їм 700 грн.. не розумію, за що 30 років брали плату за ліфт..це хіба не були кошти на ремонт ліфта у майбутньому.. яке ось і настало.. І чого збирання грошей відбувається без належного оформлення..тобто видачі чеку чи розписки у отриманні коштів на ремонт..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus