USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

У Луцьку на колінах згадали загиблих у «Іловайському котлі»

29 Серпня 2017 21:59
Меморіальний вечір на честь загиблих у «Іловайському котлі» військових відбувся у Луцьку.

Близько п’яти десятків бійців та небайдужих лучан виклали з лампадок слово «Іловайськ» і запалили свічки. Опісля військові капелани відслужили панахиду за загиблими Героями, передає Волинь24.

«В усі віхи історії Україна зберігалася завдяки таким хлопцям, Героям, яких, можливо, ніхто й не знав. Не знав, чим палає їхнє серце, на що вони здатні у хвилини, коли потрібно не думати про себе. Сьогодні ми згадуємо тих, хто проявив найкращі риси українства», - наголосив отець Михайло Бучак.

Присутні на колінах хвилиною мовчання вшанували загиблих в «Іловайському котлі» воїнів та насамкінець заспівали Гімн України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Рядова Показати IP 29 Серпня 2017 22:59
У чому винні прості люди перед своїми загиблими земляками?... Генерал хоч один став на коліна чи взагалі до стінки за свій військовий злочин??? Навіть їх провину ніхто й не брався доводити!!! Командира СВІТЯЗЯ і то зразу приховали за посадою в Києві.
Ігор Показати IP 29 Серпня 2017 23:12
Не забувайте, у нас є ще і інші скорботні дати, наприклад 17-червня, 5-вересня, ...
До рядової Показати IP 30 Серпня 2017 18:11
Ви дійсно рядова. В принципі я був би не проти якби ваш Ковальчук з Любешова(ИЛ-76 мд) став на коліна, а так він за ато СТАВ героєм України , генералом, квартири в Львові та Житомері(безкоштовні).Фацевич у 2014 році був ст.лейтенантом запасу то за вклад в ато був призначений в Київ на посаду ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТА. Гагарін , Жуков просто отдихають, а по кількості орденів то Жукова скоро перегонить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus