USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцьку хочуть продовжити роботу світлофорів у вечірній та ранковий час

23 Червня 2016 11:55
Скоригувати роботу світлофорів пропонують у Луцьку.

Так, з ініціативи начальника Управління патрульної поліції Луцьку Олександра Вовченка вже розпочалась перевірка світлофорних об’єктів. Про це йдеться на офіційній сторінці Патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Працівники сектору безпеки дорожнього руху вивчають доцільність та можливість продовження годин роботи світлофорів у вечірній та ранковий час в місцях масового скупчення людей та на головних вулицях.

«Це пов’язано з тим, що зараз – літній період, люди більше відпочивають, проводять час в розважальних закладах, пізніше повертаються додому. Також у місті зросла насиченість транспорту і пішоходів», - аргументував Олександр Вовченко.



Нагадаємо, як повідомляло вчора Інформаційне агентство Волинські Новини, лучани просять міські владу встановити світлофор на аварійно небезпечній ділянці дороги на вулиці Володимирській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 23 Червня 2016 13:04
Вимкнить світлофор навпроти школи 2, на період канікул. Для чого люди мають палити лишне паливо.
Alex Показати IP 23 Червня 2016 13:10
Хай перш їх поремонтують, а то в центрі поробив тиждень і вже не все показує
не без греха Показати IP 28 Червня 2016 17:32
очередной бред

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus