USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Капітально відремонтували дах у територіальному центрі соціального обслуговування

26 Листопада 2018 20:16
У Луцьку продовжуються роботи із благоустрою міста. Нещодавно нове перекриття даху було зроблене у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька, інформують на сайті міськради.

Стан проведених робіт 26 листопада оглянули секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан.

Попередньо тут була звичайна шиферна покрівля, яка місцями протікала і псувала внутрішні приміщення. Будівля перейшла до територіального центру у 1994 році, з того часу дах не ремонтували. Цього року на його капітальний ремонт було виділено 1 млн 361 тис. грн.. За ці гроші старий шифер замінили на металочерепицю, горище утеплили сучасними теплоізоляційними матеріалами, що дозволить покращити енергоефективність будівлі. Окрім того, проведено додаткові роботи з підсилення фасаду.

«Сьогодні ремонт даху - це не лише комфорт та естетична сторона, а й питання збереження будівлі. Якщо протікає дах, то починають руйнуватися і стіни. Тому ремонт – це стратегічна інвестиція в майбутнє для того, щоб зберегти приміщення, а його відвідувачам та працівникам було комфортно тут знаходитись. Безумовно, це також і питання енергозбереження. Утеплення належним чином дозволить економити кошти міського бюджету», - розповів Ігор Поліщук.

Щодня територіальний центр соціального обслуговування відвідує близько 300 одиноких, малозабезпечених осіб без постійного місця проживання, користуючись послугами перукарні, швейної майстерні, фізкабінету, тренажерного залу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus