USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.46 10.64

У Луцьку формують перелік об’єктів нерухомого майна

29 Березня 2018 23:17
Десять об'єктів нерухомого майна, що належать територіальній громаді міста Луцька, внесли в загальний реєстр комунального майна. Обіцяють, що всі об'єкти, які ще з 1991 року недооформили належно, подадуть на затвердження до реєстру вже травневої сесії міської ради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 39-ої сесії Луцької міської ради 28 березня.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповідає, що 10 об'єктів нерухомого майна підпадають під категорію невизнаних, але на них вже оформили весь необхідний пакет документів.

«Ми зіштовхнулися з 10 об’єктами, які потребують реєстрації права власності на них. Для того, аби ми їх змогли закріпити за територіальною громадою Луцька – їх потрібно визнати, як об’єкти власності громади. На них маємо весь пакет документів. Нагадаю, у 1991 році, коли був розподіл майна, то були вказані лише загальні назви «Луцький пологовий будинок є комунальною власністю» і все, але не було вказано адреси й багато іншого. Весь перелік плануємо винести на травневу сесію»,- наголосила Алла Грабко.
Депутати проголосували за проект рішення «Про формування переліку об’єктів нерухомого майна, що належать територіальній громаді міста Луцька». Та зобов’язали відділ управління майном міської комунальної власності завершити формування переліку нерухомого майна міської комунальної власності та надати його на затвердження міській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus