USD 40.95 41.27
  • USD 40.95 41.27
  • EUR 40.90 41.30
  • PLN 10.35 10.53

У Луцьку четверо підлітків бігали по даху потяга. Фото

8 Листопада 2018 14:56
У Луцьку четверо підлітків бігали по вагонах вантажного потяга, який стояв на коліях.

Випадок трапився днями на залізничному вокзалі, повідомляє Район.Луцьк.

Чотирьох хлопців-підлітків, які в обідню пору «розгулювали» дахом потягу на вокзалі, помітили перехожі. За їхніми словами, на щастя, у той момент потяг не рухався, проте така «розвага» все одно небезпечна. До того ж , зараз у дітей канікули, тому вони мають більше часу і можуть «спокуситися» на подібне проведення часу.

Тож одна із жінок, які були на вокзалі, викликала поліцію. За її словами, підлітки були на вагонах майже до прибуття правоохоронців.

Нагадаємо, 14 жовтня на Луцькому залізничному вокзалі із двома молодими людьми стався нещасний випадок. Двоє юнаків вилізли на дах вагона, де їх вдарило струмом і один з них спалахнув як факел.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus