USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

У Луцьку благодійний фонд «кинув на гроші» студентів

1 Листопада 2017 16:27
Благодійний фонд «Серце на долонях», зареєстрований у Луцьку, не розрахувався зі стажерами, яких найняв ще влітку. Окрім того, після численних намагань ошуканої молоді зв’язатися з представниками фонду, останні, своєю чергою, перестали відповідати на дзвінки та повідомлення.

«SOS! На Волині орудують шахраї під благодійними «масками», – заявила Вікторія Махновська, ошукана студентка луцького вишу, яка не отримала обіцяних коштів за поліграфічно-дизайнерську роботу для фонду.

«Окрім дизайну, допомагала і з інформаційним напрямком, хоч про окрему оплату цього я чомусь не порушила питання (писала релізи, робила розсилки, запрошувала журналістів на заходи, робила моніторинг ЗМІ про згадки щодо проведених заходів тощо)... Однак, після «стажування», я так і не змогла отримати обіцяні кошти. І не лише я. Таких людей, котрі вкладали душу в «благородну» тему і справді кайфували від роботи, – багато. Від нас – стажерів, які вірили в цю справу, згодом просто не брали слухавку, не відписували у вайбері і вмикали автовідповідач, як тільки питання стосувалося коштів», – зазначила Вікторія.

Свій запис у Фейсбуку дівчина проілюструвала світлинами переписок із засновницею фонду Юлією Дейнекою та іншими ошуканими.
Інформаційне агентство Волинські Новини зі свого боку також намагалося зв’язатися з представниками благодійного фонду, однак безуспішно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1 Показати IP 1 Листопада 2017 16:44
Вони напевно такі ж благодійники як і ви :-(
Анонім до 1 Показати IP 1 Листопада 2017 20:27
Бу-га-га!
Коза Показати IP 2 Листопада 2017 09:00
Отакі студенти у мене ніколи не викликали довіри. Так і знала, що вони за "благодійність" отримують гроші. Набагато більше поваги викликають їх колеги, які роздають рекламки.
Вікторія Махновська до Коза Показати IP 2 Листопада 2017 12:19
А що поганого в тому, що студент хоче заробити? Тим паче, що роботодавець - приватний підприємець? Якби я була волонтером - без питань, працювала б на волотнерських засадах. Але ми обумовлювати умови працевлаштування і оплати праці. Юлія Дейнека також не розрахувалася з людиною, яка давала апаратуру на сімейний фетсиваль ще влітку і не віддала більше 1000 доларів (про це мені сьогодні написали), не заплатила щонайменше 4-м працівникам ( а у них ще є знайомі, які теж потрапили "на гачок"). І з це нарешті треба припинити! Бо це страшно, коли зловживають дітками (адже "збирають на кювет для недоношених діток) , і ошукують людей не тільки в Луцьку, а й в Володимирі-Волинському!
Х Показати IP 6 Листопада 2017 13:06
"Благодійність (філантропія - philanthropía, грец.) - добровільна і безоплатна діяльність приватних осіб або організацій з НАДАННЯ ДОПОМОГИ окремим людям.." От і допомогли наповнити кишені таким організаторам. А взагалі, є люди, які готові допомагати організувати такі проекти безоплатно, але потрібно повідомляти про такі можливі випадки безоплатної праці. І просто бути людьми. Адже не тільки Юлії Дейнеці потрібно кормити дітей, платити за оренду etc. Тим більше, якщо ставляться щотижневі обов'язкові плани до виконання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus