USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.46 10.62

У Луцьку біля школи декілька місяців переритий пішохідний перехід

2 Квітня 2018 19:00
Тротуар, розритий по обидва боки пішохідного переходу на вулиці Ветеранів, вже декілька місяців ніхто не приводить до ладу. Тож школярі, які навчаються у школах 10 та 19, змушені переходити дорогу не по «зебрі», адже до неї доступитися немає можливості.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини зі скаргами на розриту дорогу та небезпечний перехід звернулися місцеві жителі.

«Десь ще у жовтні біля школи №19 розрили тротуар по обидва боки від пішохідного переходу. Там якісь роботи здійснювало «Волиньобленерго». Вже понад 5 місяців вони не можуть привести до ладу понівечений тротуар. А найгірше було взимку, коли сніг зверху присипав цю яму і необачно вступивши в неї можна було зламати ногу», - розповідає лучанка Олена.

Зі слів жінки, люди, аби дістатися до пішохідного переходу, змушені долати ями та болото, що залишили після себе робітники. «А діти, які навчаються у школі неподалік, вискакують на дорогу, щоб не йти по коліна в болоті», - додає лучанка.

Як розповів головний інженер Луцької міської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Боднарчук, привести у належний стан тротуар навпроти пішохідного переходу завадили буцімто погодні умови.

«Роботи ми виконували не восени, а в січні. Вже цього тижня територія буде приведена до ладу, необхідні роботи будуть виконані. Підрядник визначений, він приступив до виконання», - запевняє енергетик.

Чому цього не зробили раніше, в обленерго пояснюють так: «Найперше – були не належні погодні умови, також не було підрядника. Таких розкопок по місту чимало, до Великодня хочемо більшість тротуарів та дворів відремонтувати. Бо ж зимою і не виправдано роботи: закидав ямку, за тиждень вона просідає і люди знову нарікають. А так зараз все приведемо до ладу й незручностей не буде».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Квітня 2018 19:44
Могли і дорогу внаглу перерити на рік..а так ще нормально
Любарт Показати IP 2 Квітня 2018 19:51
Останнім часом такі ситуації набули масового характеру: біля школи № 23 комунальники після проведених робіт закидали яму грунтом без вкладання асфальту - пройти неможливо; у одному дворі сусіднього будинку така сама картина, біля іншого сусіднього самі жителі перетворили автомобілями газон і дитячий майданчик в болото.На Рівненській вже більше року як якась фірма прокладаючи комунікації розпотрошила близько 1,5 км тротуару (від Волиньавто до автозаводу). Хто відповідає за порядок і за чиї кошти буде (якщо взагалі буде) здійснюватись ремонт! Де місцева влада!!!
Любі свині Показати IP 2 Квітня 2018 22:08
Так вибори не скоро! От як почнеться тоді кандидати самі в руки лопати візьмуть. А так....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus