USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцьку безхатько-дебошир тримає у страху всіх сусідів

21 Вересня 2016 15:28
Безхатько влаштував у Луцьку кривавий дебош. Чоловік спершу прокрався до чужої оселі і розтрощив там усе, що побачив, а коли вийшов на вулицю, то почав нападати на людей.

Моторошні події розгорнулися у неділю надвечір на вулиці Будівельників, що у самісінькому центрі Луцька, - йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Як з’ясувалось, бездомний на прізвисько «Ніндзя» вже не перший рік тримає у страху всю вулицю, на якій оселився. Тероризує та грабує сусідів.

Місцеві кажуть, що безхатько, який оселився у підвалі їхнього будинку розбив шибку, що на першому поверсі і прокрався до квартири, там почав усе трощити. Коли прибігли господарі, то накинувся на них із табуреткою. При цьому безхатько сам стікав кров’ю, бо поранився, коли влазив через розбите вікно.

Коли патрульні прибули на виклик, то побачили закривавлену особу, яка лежала просто на вулиці поблизу будинку. Надавши першу медичну допомогу, правоохоронці викликали швидку. Сусіди, своє чергою, розповіли, що бездомний кидався у них цеглою, а одному чоловіку навіть табуреткою поранив голову.

Як вдалося з’ясувати журналістам, квартира, куди проник дебошир, належить його матері, а сам він там проживав до того, як потрапити за грати. Поки син відбував чималий термін у тюрмі, жінка відселила його у найближче село. Однак там він не прижився, почав вести бродячий спосіб життя та оселився під квартирою матері.

У підвалі, де розбишака організував притон, виявили і його співмешканку, щоправда, жінка була у неадекватному стані, тож її доправили до лікарні.

Місцеві мешканці розповідають, що до таких витівок вже звикли, та додають, що дебошир вже давно нікому не давав спокійно жити, всіх б’є та тероризує.

Детальніше дивіться у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Шкода Показати IP 21 Вересня 2016 15:37
...понівечена і зруйнована доля і життя цієі людини...
Пильний Показати IP 21 Вересня 2016 16:13
А які сусіди можуть бути в безхатька?
Давид Показати IP 21 Вересня 2016 16:23
Бідий і він. Але ж це держава повинна щось робити є служби в міській раді вони повинні йому допомогти якось
віто до Давид Показати IP 21 Вересня 2016 17:58
Якби цей "бідака" твою квартиру розтрощив, ти б, мабуть, інакше говорив про "повинні якось допомогти". Агресивна нав*лоч, ким би вона не була, повинна бути ізольована від решти суспільства.
Волинянка до Давид Показати IP 21 Вересня 2016 21:04
А за грати він потрапив за зразкову поведінку?! Якщо мати його відселила - то це вам ні про що не говорить?! таких паскудників потрібно ізольовувати і подалі. Держава йому нічого не повинна, а для громадян повинна - забрати його чим швидше.
ВОВК Показати IP 21 Вересня 2016 16:44
коментар було видалено
Читач Показати IP 21 Вересня 2016 17:48
Абалдеть це як треба з катушок злетіти шоб так себе вести ужас. Який Ніндзя це Термінатор.
Б Показати IP 21 Вересня 2016 21:12
Саме страшне що ніхто і поліція не можуть чи не хочуть нічим зарадити потерпілим. І ті в страсі довгий час. І це не єдиний дебошир в місті. Повна неспроможність поліції в подібних ситуаціях. А взагалі ще рік два життя по новому і треба буде ще один дурдом будувати.
катя до Б Показати IP 23 Вересня 2016 23:22
прожила по сусідству з цією людиною 5 років.ніколи він не дибоширив.а цю жінку що давала інтервю -навіть не з того будинку-сама би побила-ще та сволота всього двору.не судіть людей з брехливого репортажу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus