USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

У Луцьку 93 випускники поліцейської академії отримали дипломи

17 Жовтня 2016 14:29
У Волинському відділенні Національної академії внутрішніх справ випускникам вручили дипломи.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Так, сьогодні, 17 жовтня, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига та завідувач Волинського відділення Національної Академії внутрішніх справ Віктор Наливайко вручили дипломи кваліфікаційно-освітнього рівня «Спеціаліст» за спеціальністю «Правознавство» 93 випускникам академії.

«Під час реформування, для поліції вкрай потрібні кваліфіковані кадри. Тому сьогоднішня подія є для нас надзвичайно важливою. Серед випускників 67 уже пов’язали долю з роботою в поліції. Сподіваюся, що поповнять лави правоохоронців й решта цьогорічних випускників», – зазначив Петро Шпига.

Керівник волинської поліції привітав випускників із завершенням навчання й побажав їм успіхів у праці. З вітальною промовою також виступили завідувач Волинського відділення Національної Академії внутрішніх справ Віктор Наливайко, настоятель храма Святого Георгія Побідоносця отець Олександр. Від випускників слово взяв Олександр Петрук, який подякував керівництву та викладачам навчального закладу за добру освіту.

Урочистість завершилася спільним молебнем у храмі Святого Георгія Побідоносця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
1211 Показати IP 17 Жовтня 2016 17:05
Злочинці ховайтесь. Вам п...дець.
юра Показати IP 17 Жовтня 2016 18:40
цей внз де не закрили???? всі сміються з біотехнічного ,україни,маупа та ін а це взагалі заочка....
саша Показати IP 18 Жовтня 2016 10:54
Підкажіть, як звати красуню на 5 фото знизу?
Андрій Показати IP 19 Жовтня 2016 10:30
Коли вже цього Шпигу звільнять чи посадять? Начальником чи генералом цю людину не назвеш! Дорозвалює ще те що лишилося!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus