USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

У Луцькраді відзначили соціально відповідальних бізнесменів

1 Лютого 2018 22:24
У залі засідань міської ради 1 лютого відзначали представників соціально-відповідального бізнесу, які надали благодійну допомогу на придбання подарунків для дітей, що потребують особливої соціальної підтримки, з нагоди новорічно-різдвяних свят, повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук у своєму виступі акцентував, що у залі присутні особливі люди, які не тільки дбають про розвиток власного бізнесу, а й не забувають людей, що потребують соціального захисту. На новорічно-різдвяні свята за їхньої допомоги 5,5 тисяч дітей отримали солодкі подарунки, ще тисяча сімей - продуктові набори.

Він висловив слова вдячності від керівників міста, депутатського корпусу міської ради, побажав благодійникам здоров’ я, успіхів, щоб Бог допомагав реалізувати усі плани і вручив Подяку міського голови за дієву громадянську позицію, активну підтримку соціальних проектів, надання допомоги дітям з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки, а також вагомий особистий внесок у проведення благодійних заходів з нагоди новорічно-різдвяних свят: Цибульському Володимиру Івановичу, генеральному директору акціонерного товариства «СКФ Україна» (публічне); Лонюк Людмилі Віталіївні, керівнику Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна»; Урбанович Ользі Олексіївні, керівнику служби «Чумак — таксі»; Мельнику Сергію Анатолійовичу, керівнику служби «Євро-таксі»; Бебці Сергію Михайловичу, керівнику служби «Еліт-експрес-таксі»; Антонюку Костянтину Володимировичу, керівнику приватного виробничо-комерційного підприємства «Волиньспецторг»; Покровському Андрію Володимировичу, депутату Луцької міської ради; Булі Сергію Володимировичу, депутату Луцької міської ради; Бровіну Олегу В’ячеславовичу, директору компанії «Гранд Персона»; Микитіву Андрію Степановичу, керівнику товариства з обмеженою відповідальністю «Ресторан Театральний»; Бобиру Віталію Олексійовичу, директору товариства з обмеженою відповідальністю «Західторгхліб»; Клюц Світлані Володимирівні, директору товариства з обмеженою відповідальністю «ПАМА»; Валянській Тетяні Петрівні, приватному нотаріусу. А також вручив Подяки підприємцям: Степанюку Роману Івановичу, Рудик Ларисі Федорівні, Дяченко Софії Григорівні, Шереметі Орисі Юріївні, Шваюк Ірині Олександрівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus