USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

У Луцькраді нагородили військовослужбовців та управлінців

23 Жовтня 2018 08:58
Із нагоди Дня захисника України, а також у зв’язку з багаторічною працею та особистими ювілеями грамотами та почесними відзнаками було нагороджено управлінців міської ради та військовослужбовців-учасників бойових дій.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови 23 жовтня.

Так, нагороджено подяками з нагоди ювілею директорку ДКП «Луцьктепло» Валентину Малютіну, з нагоди 55-річчя – керівника управління земельних ресурсів Сергія Шабалу.

Грамотою оперативного командування «Захід» та нагрудним знаком «Ветеран війни – учасник бойових дій» відзначено головного спеціаліста відділу технічного забезпечення та зв’язку управління інформаційно-комунікаційних технологій Олександра Кроліка.

Грамотою оперативного командування «Захід» і заохочувальною відзнакою Генерального штабу ЗСУ – нагрудним знаком «Учасник АТО» нагороджено інспектора відділу демонтажу муніципальної варти Олександра Вавренчука.

Заохочувальну відзнаку Генерального штабу ЗСУ – нагрудний знак «Учасник АТО» отримав боєць Володимир Вега.

Почесну грамоту міського голови вручили також керівнику служби захисту інформації військового комісаріату, прапорщику Валентину Столярчуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus