USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцькому зоопарку живе «депутатське» лелеченя

23 Липня 2015 08:00
Новий житель Луцького зоопарку – справжній красень лелека Мартін. Уже майже 3 три місяці він є улюбленцем відвідувачів і працівників звіринця.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Наприкінці квітня до Луцького зоопарку потрапило маленьке лелеченя – воно випало з гнізда на обійсті депутата Луцької міської ради Романа Романюка.

Лелеченя було настільки маленьке, що вміщалося на двох долоньках, зовсім ще без пір’я, 2-тижневе лелеченя,– розповідає директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко.

Його довелося ретельно доглядати, щогодини годувати, вкривати, - продовжує засновник ГО «Волинське товариство захисту тварин» Любов Сорочук.

Зараз птах став красенем. Відвідувачі зоопарку можуть спостерігати таку картину: жінка, яка прогулюється з лелекою (Любов Сорочук), та їх вірний охоронець, чорний песик.

А ще, як повідомляють працівники зоопарку, спати Мартін полюбляє на подушці.



На харчування лелеки йде близько 200 гривень на тиждень. М’ясо та рибу їсть тільки «з голодухи», а якщо комусь із молодих лучан вдасться впіймати жабку – то це для пернатого ласуна справжній бенкет.

До слова, до Луцького зоопарку часто приносять безпритульних тварин, часто - вночі. Однак щоб звірят прийняли, необхідно про це повідомити працівників зоопарку.

Хоч інші шестеро лелек зоопарку не поспішають приймати Мартіна в свою компанію, люди переконані: це – лише справа часу. І молодий лелека стане справжньою окрасою зоопарку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus