USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У луцькому військовому госпіталі привітали захисників України

8 Травня 2017 19:30

Напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, представники обласної та міської влади побували у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Секретар міської ради, виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Григорій Пустовіт, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик та перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов зустрілися з керівництвом госпіталю, його колективом та військовослужбовцями, які перебувають на лікуванні.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук привітав присутніх із прийдешнім Днем Перемоги, побажавши міцного здоров'я, благополуччя, затишку в родинах та мирного неба.

“Сьогодні, у День пам'яті та примирення, ми згадуємо усіх полеглих у страшних боях за Батьківщину під час Другої світової війни. Ці герої є прикладом для сучасних захисників України, які захищають наші кордони у зоні проведення АТО. Більшість із вас не з чуток знають, що таке війна. Але тільки завдяки вашій відданості своїй справі над нашим краєм панує мирне небо. Зі свого боку міська влада продовжуватиме допомагати українській армії.

Підтримка військовослужбовців, ветеранів та учасників АТО і надалі буде пріоритетним напрямком роботи міської влади. Сьогодні ви отримаєте подарунок-новий сучасний телевізор, що буде інформувати про події у світі та зробить комфортнішим перебування тут для важкохворих бійців”, -зазначив він.

Начальник Луцького військового госпіталю Василь Криворучко подякував представникам обласної та міської влади за підтримку та турботу про тих, хто перебуває на лікуванні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
А ці Показати IP 8 Травня 2017 19:38
Яке відношення до перемоги мають.Розясніть ????????????????????????????
Жеве Показати IP 8 Травня 2017 20:26
Ого, я і не уявляв собі, що у госпіталі лікуеться стільки поранених жінок.
Пані Показати IP 8 Травня 2017 20:27
Кострубська виглядає гарніше за всіх госпітальних , і що з десертацією?.
До Жеве Показати IP 8 Травня 2017 21:35
Це не поранені ,просто всі жінки тепер в госпіталі являються військовослужбовцями і всі учасники бойових дій.Зараз в госпіталі є навіть замполіт
Аня Показати IP 15 Травня 2017 19:52
Не правда, статус Уч. БД мають у госпіталі тільки ті військовослужбовці, які виїжджали в зону АТО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus