USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.70

У луцькому інституті вчать військовій справі

6 Березня 2014 09:13
З метою формування національно-патріотичної свідомості, розвитку особистості студентської молоді та їх готовності до захисту Вітчизни і дій в умовах нестабільної ситуації в державі, 5 березня у Луцькому інституті розвитку людини Університету «Україна» відбулися заняття з правил поводження із вогнепальною зброєю, яка перебуває на озброєнні в Збройних силах України та з надання невідкладної медичної допомоги. Офіцери-вихователі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ознайомили юнаків-студентів з призначенням, будовою та тактично-технічними характеристиками автомату Калашникова, правилами поводження зі зброєю. Також, відпрацювали ряд нормативів збирання та розбирання зброї, підготовки до стрільби, тощо.

Лекцію з надання невідкладної медичної допомоги читав старший викладач кафедри теорії та методики фізичного виховання Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» Едуард Косинський. Також доцент кафедри туризму Олександр Сушик прочитав лекцію з цивільної оборони та цивільного захисту.

У виші зазначають, що як показала політична ситуація в країні, існує загроза для безпеки держави. Тому такі заходи необхідні для національно-патріотичного виховання студентської молоді – майбутніх захисників Вітчизни.

Окрім того, Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна» закликає навчальні заклади міста та області підтримати ініціативу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
мирна Показати IP 6 Березня 2014 09:32
Карпюк готує і готував молодчиків для "Правого сектора"! Більшість тих, хто на фото, були помічені у погромах ОДА та приміщення МВС!!! Ну і хто він після цього "патріот" хр...в!!!
Надія Показати IP 6 Березня 2014 10:12
Шановна,Мирна. Ви так чітко володієте інформацією стосовно учасників "Правого сектору"? Не треба писати про те, чого не має. А Луцький інститут молодець, готує патріотичну молодь, а не холуїв.
нема надії до Надія Показати IP 6 Березня 2014 10:19
Нехай готує як будувати, сіяти, на виробництві працювати, економіку піднімати... А то розплодилось ціх ВУЗів, а праювати нема кому! Тільки плодять відвідувачів нічних клубів, та "білих комірців", яким відразу посаду давай, коли навчання завершують, а працювати ніхто не хоче!!!
військомат до Надія Показати IP 6 Березня 2014 10:21
Але чомусь, коли повістку отримують з військомату, то на ціх "патріотів" відразу понос нападає і за справкою у псіхушку біжать, а тут раптом "патриотизм" проснувся?!:)
Студентка Показати IP 6 Березня 2014 10:25
Я в цьому інституті навчаюсь. Такі заходи в нас проводяться постійно, в школах теж вчать медицину та військову підготовку, А те, що такі заходи зараз актуальні і містять виховний характер, то в цьому нічого поганого немає.
Надія до військомат Показати IP 6 Березня 2014 10:37
Шановні, а де Ви були такі патріоти, коли на майдані снайпери розстрілювали людей? Чому не захищали і не прикривали собою? Там стояли прості студенти, які не побоялися виступити проти режиму. Тож не Вам судити про патріотизм. Вам же легше сидіти тихенько і писати коментарі в інтернеті.
Марічка до Надія до військомат Показати IP 6 Березня 2014 11:26
Досить вже прикриватись хлопцями-Героями і вплутувати їх у різні коменти, які до цього не мають відношення! Тільки і можуть спекулювати, коли немає достойної відповіді!!!
Оксана Показати IP 6 Березня 2014 17:07
Марічко, достойної відповіді такі "достойні" необгрунтовані звинувачення і не заслуговують. Спекуляція, кажете? Та весь Луцьк, вся Україна спекулювали і спекулюють на цих іменах... Всі Ви лицеміри! Кожен з Вас навіть немає мужності написати своє справжнє ім'я. А от в пані Мирної хочеться тільки запитати, що ж викликало таку бурхливу реакцію на звичайний, актуальний сьогодні, захід для студентської молоді! Цікаво, яку політичну силу або ж ВНЗ Волині вона представляє?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus