USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У Луцьк повертається гумористичний проект

24 Лютого 2015 09:11
Перше Позитивне Шоу "CMIX.UA" має на меті відродити традиції старого доброго Comedy Club UA, - повідомляють організатори.

"CMIX.UA" є правонаступником успішного комедійного шоу під назвою «Встань і розсміши», яке відбувалось в 2011 році в нашому місті. Тоді, серед гостей були запрошені відомі люди Волині, резидентів публіка знала в обличчя, а гумор був доступним для усіх (хоча, не завжди з цензурою).

Наразі, організатор і автор проекту вбачає за доцільне й надалі підтримувати схему, яка максимально наближена до Comedy Style.

Зі слів організаторів шоу, резиденти відповідально готуватимуться до кожного шоу, відбірні смішні сценки з цензурою, рубрика "новини", бесіди з залом, пародії, гумористичні відеосюжети. Обов’язково буде відбуватися такий собі «стьоб», стенд ап з відомими особами краю (для них – додатковий піар, для нас - море сміху і можливо, прихованої правди).

До складу «зіркових» гостей будуть запрошені представники ЗМІ, шоу-бізнесу, спорту, громадські активісти, чиновники, депутати та інші.

Невід’ємною частиною Першого Позитивного стане «розминка з залом», де абсолютно кожен охочий зможе перевірити резидентів на їх кмітливість і поставити будь-яке питання, або навіть назвати тему для мініатюри.

Також організатори заходу розповіли, що завдання «смішних» - повністю відповідати своєму амплуа і продемонструвати чудеса імпровізації, розвеселивши вибагливу публіку.

Ще одна рубрика – «музичний експеримент». Не лише «пісеньки під гітару», так, як всі звикли, імпровізувати будуть на всьому, що видає звук. У першій серії в бій іде акордеон. В подальшому, «вигравати» пародії на популярні хіти буде цілий музичний гурт.

Постійні резиденти, яких полюбить волинський глядач (на це сподіваються організатори) представляють різні міста України: Луцьк, Львів, Івано-Франківськ, Хмельницький та інші. У кожній новій серії шоу будуть з’являтися нові обличчя (але вже добре знайомі лучанам). Переможці, учасники телевізійних шоу, програм відтепер стануть ще й резидентами "CMIX.UA". Перша серія Позитивного Шоу "CMIX.UA"

28 лютого о 20:00.Бронювати місця варто заздалегідь. Квиточки за номером: 066 034 56 01 або пишіть (частина коштів буде спрямована на допомогу розвідроті 14-ї механізованої бригади).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Віктор Показати IP 24 Лютого 2015 09:20
саме доречно такі шоу це Голєвій так смішно? це ж той клуб її?
Юлія Показати IP 24 Лютого 2015 09:44
можливо й так, хоча здається, гумористам потрібно теж виступати, це ж їх хліб
dart veyder Показати IP 24 Лютого 2015 09:54
фігня собача, в країні війна, а їм поржати давай!!! то квн один прибацаний робить, то камеді другий, а в армію не пробували піти???
мда Показати IP 24 Лютого 2015 10:09
Ше й шоу нікчомне
Optimus Prime Показати IP 24 Лютого 2015 10:57
суботній вечір буде чудовим для хороших людей, от і все
лучанка Показати IP 24 Лютого 2015 11:22
Зупиніть і забороніть цей цирк. У країні війна. Піст почався!
Коля Показати IP 24 Лютого 2015 13:10
Тоді давайте заборонимо всі заходи!!!.....які є!...хлопці не беруть державних коштів а самі хочуть підробити(заробітками це не назвеш)...а от що обл.рада виділила не фігові!!!! кошти на проведення турніру з шахмат!!!ось де тре задуматись)
ОЛЯ Показати IP 24 Лютого 2015 14:40
Давайте дійсно заборонимо всі заходи і заборонимо допомагати армії. І що тоді? Якби не прості люди, і не от такі подібні заходи то наші хлопці і не мали що їсти і що одягти захищаючи таких "Диваних воїнів ", як Ви шановні автори коментарів. dart veyder, а Ви зараз де знаходитесь? випадково не на дивані?
є Показати IP 26 Лютого 2015 14:49
є така цікава штука як Соц мережі....і там можна визатати ВСЕ що думаєш)) але ж ні!!! ніхто не пише, тому що буде видно хто є хто! а тут підписуйся васьою пупкіним і пиши наздоровя)
Залежний Показати IP 28 Лютого 2015 13:26
Не можуть люди, які нічого не шарять в організації будь-чого, зробити щось дійсно якісне!!! Наживатись на інших вже життя не вийде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus