USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

У Ковелі припинили діяльність підпільної АЗС

11 Жовтня 2017 10:12
У Ковелі викрили чоловіка на незаконному продажі дизельного пального.

Так, працівники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області в рамках операції "Акциз-2017" викрили мешканця м. Ковель, котрий налагодив незаконну реалізацію дизельного пального з порушенням порядку реалізації підакцизних товарів та без жодних дозвільних документів.

Про це повідомили у прес-службі оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області.

Здійснюючи перевірочні заходи в рамках адміністративного провадження, волинські податкові міліціонери припинили незаконну діяльність автозаправної станції, а за організацію такого незаконного бізнесу на ковельчанина щонайменше очікує адмінстягнення.

Дії організатора підпільної АЗС мають ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 164 кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності), а санкція статті передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу в розмірі від 1000 до 2000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини та грошей, одержаних внаслідок вчинення вказаного правопорушення.

За результатами проведених заходів виявлено та вилучено майже 5000 літрів дизельного пального орієнтовною вартістю 135 тис. грн. та технологічне обладнання, що забезпечувало його реалізацію вартістю 100 тис.гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus