USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У Ковелі облаштовують зупинки

12 Квітня 2016 08:31
Реорганізацію міських маршрутів пасажирських перевезень проводять у Ковелі. У місті – розгалужена мережа міських автобусних маршрутів. Тож задля зручності ковельчан вона постійно вдосконалюється, - переконують у Ковельській міськраді.

Відтак, на це спрямована і місцева Програма розвитку пасажирських перевезень, яка з-поміж іншого передбачає оптимізацію руху громадського транспорту, облаштування зупинок необхідною інформацією.

Наразі на кількох напрямках вже завершено реорганізацію міських маршрутів загального користування. До відома пасажирів дані про номер маршруту, початок, закінчення та інтервал руху транспортного засобу.

У цьому році, як запевняють у міськраді, ці роботи в Ковелі планують завершити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus