USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Княгининку оголосили конкурс соцпроектів

19 Липня 2017 11:33
Княгининівська об’єднана територіальна громада у партнерстві з програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та ГО «Молодіжна платформа» оголошують конкурс соціальних проектів розвитку громади, інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

За словами голови Княгининівської ОТГ, представниці УКРОПу Олени Твердохліб, головна мета конкурсу – активізувати жителів громади та навчити їх писати успішні проекти.

«Ми дуже хочемо показати нашим жителям, що кошти для розвитку їхнього населеного пункту, того чи іншого закладу соціального спрямування можна не лише випрошувати в сільській раді. Бюджет сільради обмежений і спрямовується на великі інфраструктурні об’єкти. Сьогодні існує чимало загальноукраїнських та міжнародних проектів, які можна реалізовувати у невеликих населених пунктах. Проте малий відсоток людей ознайомлений із цією практикою. Тому ми за підтримки Британської ради організували цей конкурс», – розповіла Олена Твердохліб.

Варто зауважити, що ініціатори проведення конкурсу – депутати Княгининівської сільської ради.

У конкурсі можуть брати участь активні громадяни Княгининівської ОТГ, які мають ідеї проектів у таких напрямках:

– покращення інфраструктури публічного простору громади, в тому числі для соціальної інтеграції людей з обмеженими можливостями (ідеї щодо створення креативних елементів благоустрою на вулицях села, забезпечення доступу до сільських та туристичних об’єктів людей з обмеженими можливостями);

– розвиток туризму (фестивалі, події, заходи, створення у просторі громади нових об’єктів туристичного інтересу, арт-об’єктів, маршрутів, атракцій тощо);

– підтримка молодіжних ініціатив (проекти, які підтримуватимуть молодих людей, їх активність та ідей творчої молоді громади).

Загальний бюджет конкурсу 80 000 грн. (50 000 грн. надає Княгининівська сільська рада, а 30 000 грн. – Британська Рада в Україні). Максимальне фінансування в рамках одного проекту – 20 000 грн.

Заявки на участь в конкурсі подаються з 12 липня 2017 року по 22 липня 2017 року.

Подати заявку можна за допомогою онлайн форми https://goo.gl/forms/TMf0phj244ddxhpl2 надіслати на електронну пошту [email protected], або передати у паперовому вигляді у Княгининівську сільську раду.

Аплікаційну форму та деталі конкурсу ви можете знайти на сайті – http://pitching.in.ua/kniagynynok
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus