USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.33 41.60
  • PLN 10.60 10.75

У Городоцькому лісгоспі планують заселити плямистих оленів

16 Грудня 2016 19:00
Після відлову оленів плямистих у лісах державного підприємства «Мисливське господарство «Звірівське» тварини зимуватимуть ДП «Городоцьке ЛГ», що у Маневицькому районі. Для цього там збудувати спеціальні вольєри.

Навесні тварин випустять у дику природу, повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

«Звірові необхідно звикнути до нових умов проживання. Саме для того будуються вольєри. Наш має площу 1,8 гектара. На території є годівниці, створені всі умови для комфортного проживання тварин. А щодо умов, то наші ліси цілком підходять оленям. Сподіваємося за кілька років отримати гарну популяцію», – розповідає єгер Городоцького лісгоспу Ростислав Ремінський.

Нині оленів плямистих на цій території немає взагалі. Проте, зважаючи на ту кількість диких тварин, які мешкають у лісових масивах Городоцького лісгоспу, умови проживання для звірів досить комфортні. Тож, безперечно, має прижитися і олень плямистий.

За даними останнього обліку, нині у підвідомчих лісгоспу лісових масивах мешкає 17 лосів, 410 козуль, 77 кабанів, 344 особини зайця-русака, 35 лисиць, 23 єнотовидних собаки, 51 куниця лісова, 24 ­ кам’яних куниці, 320 білок, 8 видр, 62 сірих куріпки та 182 рябчики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
мисливець Показати IP 16 Грудня 2016 19:04
через тиждень буде менше! і оленів порахуємо і порішаємо!
до мисливця до мисливець Показати IP 16 Грудня 2016 20:41
Спочатку треба замінити керівника ДП "Городоцький" який в темі з кватирком, а то спочатку завезуть, а потім вивезе!
Знаток ситуації Показати IP 16 Грудня 2016 21:24
Заселяйте, заселяйте..! Приїде Пекар з Журавич (чоловік голови с/р) - виб'є все для ресторанів. Він такий конвеєр організував з двома місцевими ( Альбано і Іван Якимук ), що аж страшно. Йде все : кабан, олень, лось і в дуже великих об'ємах. Зайнятися нікому ними. Як на мене - в лісі зловити і під снігом закопати...
ще один знаток Показати IP 16 Грудня 2016 21:58
Це правильно, не заселяти! І ніхто не стрілятиме ні в кого! І взагалі - нічого не робити, то й критикувати лісівників не буде за що. Як у пісні :"Если у вас нету дома, пожары ему не страшны. И жена не уйдет к другому, ели у вас нет жены...." Ну й так далі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus