USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У боях під Авдіївкою бійці ЗСУ ліквідували заступника «Гіві»

31 Січня 2017 11:42
Під час протистояння під Авдіївкою було вбито терориста «Консула», який був заступником ватажка терористів Михайла Толстих на прізвисько «Гіві».

Про це повідомив у соцмережі волонтер центру «Миротворець», колишній боєць полку «Київ» Ярослав Бондаренко, передає ТСН.

«Чорна» бригада 72 ОМБР. Щойно відправили на той світ заступника "Гіві" - бойовика на прізвисько «Консул», - написав він.

Також, за словами Бондаренка, було важко поранено ще одного помічника «Гіві».

«Групу, яка вийшла на нас – кінчаємо», - наголосив він.

Водночас ветеран АТО, колишній боєць 72-ї ОМБР Мартин Брест зазначив на своїй сторінці у Facebook, що батальйон "Сомалі" зазнав втрат в 40%.

«Гіві» віддав наказ кинути в бій свій останній резерв - танкову роту. Точна кількість танків поки невідома - хлопці потім багаття порахують і скажуть», - додав він.
Як повідомлялося, за 29 і 30 січня внаслідок ескалації конфлікту на Донбасі в районі Авдіївки загинули восьмеро українських військових. Ще 26 отримали поранення. Російські ЗМІ повідомляють про загибель одного із ватажків угруповання "Восток".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кастрюлька Показати IP 31 Січня 2017 12:15
Ще не вечiр казки розповiдати
св. моторола Показати IP 31 Січня 2017 12:38
Є добра можливість ФСБ Путіна усіх ватажків перебити щоб поховати зайвих свідків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus