USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.50

«Ти ще відкриєш очі»: пісня-реквієм брату по сцені Кузьмі

4 Лютого 2015 14:03
Співачка Руслана Лижичко дуже важко переживає смерть свого близького друга Кузьми “Скрябіна”, який загинув у ДТП. Вона написала зворушливу пісню-присвяту загиблому, - повідомляє видання Патріоти України.

У записі також взяв участь чоловік і продюсер співачки Олександр Ксенофонтов. “Це - моя власна композиція на слова мого чоловіка Олександра Ксенофонтова. Ми разом написали цю пісню. Це дует (з 90-х це наш перший спільно записаний трек). Це реквієм-балада присвячена брату по сцені Андрію Кузьменко … Кузьмі. .. Ми її назвали “Ти ще відкриєш очі”, – розповіла Руслана на своїй сторінці в Facebook. Вона додала, що балада створювалася і записувалася крізь сльози. “Записувати вокал було надзвичайно важко, але це чесні слова від душі Ми дуже поспішали, записували вночі, щоб душа Андрія відчула, як ми його шалено любимо і будемо любити вічно ….», – зізналася зірка.

Нагадаємо, 2 лютого лідер гурту «Скрябін» загинув у жахливій ДТП. Його автомобіль «Toyota Sequoia» зіткнувся з молоковозом. Удар був такої сили, що молоковоз винесло в кювет, а автомобіль співака сильно постраждав. Андрій був за кермом автомобіля, від отриманих травм загинув на місці події. Завтра, 5 лютого, співака поховають на Львівщині.



Окрім того, гурт "Океан Ельзи" створив кавер-версію пісні "Мовчати", яку записали 3 лютого ввечері. Ліричний хіт "Скрябіна" виклали на офіційних сторінках "Океанів" у соцмережах. "Кузьма, ти завжди з нами!" - написали музиканти.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «КІНЕЦЬ ФІЛЬМУ» - ОСТАННЯ ПІСНЯ КУЗЬМИ «СКРЯБІНА»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 15:37
Віктор Цой ( Співак, був противником Радянської влади його відома пісня "Перемен" була цьому підтвердження ), загинув у 1990 році в ДТП влетівши в автобус "ІКАРУС". Водій "ІКАРУСа" залишився живий.. Вячеслав Чорновіл ( Лідер Народного руху, патріот, був противником тієїшньої влади на Україні ). Загинув в ДТП у 1999 році влетівши у Камаз з зерном. Водій Камазу залишився живий.. Кузьма Скрябін ( Співак, був противником влади на Україні ) Загинув в ДТП влетівши у Молоковоз. Водій молоковозу залишився живий.. Такі от паралелі.. Робимо висновки, шановні..
V до Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 16:07
Щось не схоже що той сільський дядько, водій молоковоза, у якийсь злочинній таємній змові з владою. Про Чорновола говорити зараз не будемо, відносно Цоя, то у тодішньої влади було безліч перевірених і відпрацьованих засобів усунути будь-кого неугодного і не таких громіздких і "хлопотних" як аварія, скоріше за все то був просто нещасний випадок, збіг обставин, суб"єктивні причини. А з Кузьмою, на жаль, на жаль, на жаль відбулась та страшна закономірність, що кращих, талановитих, яскравих, неординарних, добрих і не підлих забирають .
Оксана до Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 16:40
Теж постіно про це думаю, а чому ж решта не бачить, чому ж його так звані друзі-колеги не кричать що тут щось не те, певне за свої шкури думають, що краще мовчати, щоб потім не зіткнутись з фурою, за кермом якої буде "простий сільський дядько, який ні в чому не винен". І взагалі - у випадковості вірять тільки ідіоти, тільки в нас таких майже вся країна...
V до Оксана Показати IP 4 Лютого 2015 17:08
не ідіотко в країні ідіотів, параноїки напевне знають, що випадковостей не буває, а шизофреніки бачать довкола вселенську злочинну змову проти людства, а відносно "сільського дядька" то презумпцію невинуватості ще ніхто не відміняв, бо ж ніхто зараз поки аргументовано довести, що він таки не звичайний сільський дядько не може, тому і патякати всяку фігню не варто.
Анонім до V Показати IP 4 Лютого 2015 18:18
ні-ні, змов ніде немає, порошенко і яценюк знають англіську, вони нічого не крадуть і нікого не здають, стараються тільки на наше благо, і звичано вони тільки посміялися з усіх цих слів що казав Кузьма, його нових пісень, можна сказати революціних, посміялись, простили і забули... Куди ж мені щось патякати, у нас же презумція невинності є, я ж не ловила ні яценюка ні порошенка на гарячому, що вони нас обкрадають по-чорному, що людей на смерть посилають тисячами, а решту роблять жебраками і рабами, так що поки це не доведено, то вони молодці і все у нас буде добре)
Точно до Анонім Показати IP 5 Лютого 2015 12:14
то ти анонім чи оксана? плюс до шизи і параної ще й роздвоєння особистості - в Ліпіни, доки не пізно!
бандеровець до Оксана Показати IP 4 Лютого 2015 18:31
Дуже шкода цю талантливу людину,але навіщо ліпити до цього політику? Спішив,ішов з швидкістю 160 плюс дуже погана дорога, не вписався в поворот вот і внесло під молоковоз. Просто дурний збіг обставин.А у нас починють шукати зразу ЦРУ,ФСБ і т.д.
vin Показати IP 4 Лютого 2015 19:02
pizno shchos8 pusatu ...... lyudunu NEMA
Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 20:03
інтерв`ю Кузьми протягом року, а особливо в Кременчуці наводять на думку,що його смерть не випадковість.Він один,можна сказати, з відомих людей і тих,кого поважають не боявся критикувати владу - вона ж та ж сама, вона не змінилась. Взагалі-то з огляду на те,що в нас Україна так і не переставала бути "без кучми", а зараз це стало досить очевидним, логічно припустити про те,що Кузьму все-таки вбили. Слова Кузьми: "Був у Омані 2 дні назад. Якби Україна була б хоча на одну соту схожа на цю країну: п’яний за кермом – в’язниця 3 роки, перевищив швидкість на 80 км – сів на 2 роки, неправильний паркінг – на тиждень, вкрав – ліва рука, вкрав удруге – права рука. Криміналу нуль, ніхто нікого не чіпає." Не думаю,що це слова водія,який швидко їздить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus