USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

«Церква устами Бога допомагає тим, хто цього потребує» - отець Валентин. ФОТО

12 Березня 2013 15:01
Подарункові набори та побутову техніку для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, вручили сьогодні у Палаці культури обласного центру.

Подарунки для сімей, які перебувають на обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, надала Волинська єпархія Української православної церкви.

Минулого року завдяки співпраці Луцького міського центру соціальних служб та церкви, побутову техніку отримало 40 сімей, які потребували допомоги. У 2013 році 13 родин отримали у подарунок газові плити, кухонні витяжки, пральні машини, холодильники, мікрохвильові печі.

На урочистому врученні були присутні Луцький міський голова Микола Романюк, директор Луцького міського центру соціальних служб для дітей та молоді Ліна Галан, голова інформаційно-просвітницького відділу та керівник прес-служби Волинської єпархії Української православної церкви отець Валентин Марчук та секретар Волинської єпархії Української православної церкви отець Микола Бондарчук. А ось митрополит Волинський та Луцький Ніфонт не зміг приїхати через хворобу.

У найближчих планах благодійників вручити подарунки ще кільком десяткам сімей.

«Церква устами Бога допомагає людям, які цього потребують. Прийде час, і ми за все дамо відповідь перед Господом», - наголосив отець Валентин Марчук.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus